Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor vil folk ha RødGrønt - igjen?

Kort hukommelse kan man anta. Det har vi nok noe av alle, men husker hvertfall såpass: At etter 8 år med RG regjering, var flertallet overbevist. Overbevist om at de ikke sto til troende. Det har aldri vært tydligere ønske om et skifte, som jeg kan huske. Et på spissen eksempel på at de ikke var tilregnelige, vat utalelsen om at "fattiigdom skal fjernes med et pennestrøk". Men det må være mange, som husker hvorfor de skiftet mening i 2013, for det var det jo mange som gjorde. Det hadde blitt skifte også i 2009, om ikke de RG fikk ekstra drahjelp sfa finanskrisen, noe Norske borgelige partier selvsagt ikke hadde noe med. Men man vet jo hvordan skremselsteknikkene er hos venstresida og deres medier, der alt som kan kobles til noe blått = korrupt amerkansk politkk - hitler - 'og sånn er alt på blå side i Norge også like farlige' blablabla Men i 2013 var altså folket ikke lenger i tvil. Etter 8 års erfaring med RG sa de nok er nok, og det ble klar borgerlig seier. Hva er det som får folk til å tro det blir bedre med RG nå enn forrige gang? Bare lurer. Er ganske overbvist om at vi vil oppleve tilsvarende nedtur som sist. De holder ikke mål, og er ikke til å stole på. Det har gått tydelig bedre med borgelig regjering. Det eneste nye, er at folk ser ut til å la seg lure av venstresida igjen. Men egentlig hører vi ikke mange som har mye å klage på mot regjeringen.

2
455 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

F.R.O.G

Folk stemmer nå rød/grønt fordi de er lei Erna. Så enkelt er det. Så har høyre virkelig bare holdt på og er NHO og EU sin forlengede arm i Norge. Noen som tror at dette blir bedre med de rødgrønne? Det blir garantert verre. Flere skatter og avgifter, mer innvandring som kostet staten dyrt over de neste 100 år.

Dette koster så mye at man ikke kan dekke det inn med skatter og avgifter. Dette vil de som stemmer rødgrønt først oppdage når deres egne pensjoner står på spill.

Fatter ikke at noen stemmer på dagens stortingspartier i det hele tatt. Jeg kommer til å stemme på partier som har nasjonalkonservative verdier i sine programmer. Dette har ingen på Stortinget i dag.

Så kan man si at stemmen er "bortkastet". Ja sikker det, men jeg har god samvittighet for at jeg ikke har støttet galskapen som utvikler seg i samfunnet. Der vi gir bort Norge bit for bit til EU og globalistene.

3

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...