Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommer Rødt til å innsette et borgerlig byråd?

Rødt sier de nå har bestemt seg i mistillitssaken mot Lan, Raymond Johansen har vært ganske taus i saken, men sa vel senest forrige uke at han hadde tillit til Lan. Pressekonferansen til byrådet i dag kl 17 kan fort handle om helt andre ting enn corona dersom Rødt går inn for å kaste Lan. Hvis det går så langt som at Raymond stiller kabinettspørsmål og Rødt fortsatt står ved det kan vi fort havne i den paradoksale situasjonen at Rødt har satt inn et borgerlig styre i byen.

det er uansatt klart at mye av denne heksejakta mot Lan er ganske usaklig. Lan ønsket å kvalitetssikre tallene før det ble overlevert bystyret. Det virker jo bare fornuftig i et så stort prosjekt å ønske det.

2
681 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

DrSchwei

Det påstås at Lan nekter å gå av. Som de aller fleste som kommer under slik kritikk, mener vedkommende at det ikke er gjort noe feil. I denne saken blir hun faktisk støttet av sine partifeller på at hun er utsatt for den reneste mobbekampanjen fordi hun er "ung og flik dame". Det å være flink er ikke den eneste kvalifikasjonen til å gjøre en god jobb, spesielt ikke som en folkevalgt som skal representere folket - ikke bare seg selv (og sin ektemann)...

Det er ekstremt selvrettferdig å aldri innrømme feil, det vil si, forrige gang en sak var oppe (ifølge Aftenpostens kommentator) nektet hun først å innrømme noe feil, men beklaget likevel uka etter for å ha gjort feil.

Maktarrogansen er synlig. Da hjelper det ikke å dekke seg under at man er ung, kvinne og har et litt utenlandsk utseende. Det er temmelig mange både unge, kvinneligere og politikere med utenlandsk utseende i Oslo uten at de er fritatt for å komme i offenltighetens søkelys når de flere ganger gjør noe galt i sin jobb.

5

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...