Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommer Rødt til å innsette et borgerlig byråd?

Rødt sier de nå har bestemt seg i mistillitssaken mot Lan, Raymond Johansen har vært ganske taus i saken, men sa vel senest forrige uke at han hadde tillit til Lan. Pressekonferansen til byrådet i dag kl 17 kan fort handle om helt andre ting enn corona dersom Rødt går inn for å kaste Lan. Hvis det går så langt som at Raymond stiller kabinettspørsmål og Rødt fortsatt står ved det kan vi fort havne i den paradoksale situasjonen at Rødt har satt inn et borgerlig styre i byen.

det er uansatt klart at mye av denne heksejakta mot Lan er ganske usaklig. Lan ønsket å kvalitetssikre tallene før det ble overlevert bystyret. Det virker jo bare fornuftig i et så stort prosjekt å ønske det.

2
681 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

seriemester2013

Gåtta banen for et intervju med Lan nå, hun er jo åpenbart ikke ydmyk i det hele tatt. Kan ikke fatte å begripe at partiet vil ha henne til å drive valgkamp for MDG for stortingsvalget. Hun vil jo kun få folk til å avstå fra å stemme. Legge all skyld på Rødt da, eier jo ikke gangsyn. Verste intervjuet jeg noen sinne har sett av en politiker med oppblåst syn på seg selv. Ble helt kvalm jeg nå

3

sarpingen_1

Jeg er helt sikker på et hun har lært av Donald Trump. Det spiller ingen rolle hvordan hun fremstår i øynene til over 90 prosent av velgerne. Fornuft eller sannhet spiller ingen rolle. Her er det å tiltrekke seg menigheten

Hun er ute etter å tiltrekke seg de velgeren som tror på henne og MDG. Så lenge de kommer godt over sperregrensen i stortingsvalget er alt bra.

En slik prosess som vi har vært vitne til i dag sementerer forholdet mellom de dedikerte MDG velgerne og partiet

5

mcdermott

Her er det å tiltrekke seg menigheten

Hun er ute etter å tiltrekke seg de velgeren som tror på henne og MDG

--- Det vil nok være noen på gjerdet som kjøper narrativet om at hun nærmest har blitt mobbet/hetset ut av stillingen også.

1

Knaxern

Mye av grunnen til at hun ble felt.

Hadde hun og MDG vært ydmyke, innrømt feil og unnskyldt seg tidligere fremfor å kjøre cancel culture beskyldninger, så hadde muligens Rødt gitt henne en mulighet.

1

Sarella

Hun er ikke sann, man tror nesten ikke det man hører...

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...