Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommer Rødt til å innsette et borgerlig byråd?

Rødt sier de nå har bestemt seg i mistillitssaken mot Lan, Raymond Johansen har vært ganske taus i saken, men sa vel senest forrige uke at han hadde tillit til Lan. Pressekonferansen til byrådet i dag kl 17 kan fort handle om helt andre ting enn corona dersom Rødt går inn for å kaste Lan. Hvis det går så langt som at Raymond stiller kabinettspørsmål og Rødt fortsatt står ved det kan vi fort havne i den paradoksale situasjonen at Rødt har satt inn et borgerlig styre i byen.

det er uansatt klart at mye av denne heksejakta mot Lan er ganske usaklig. Lan ønsket å kvalitetssikre tallene før det ble overlevert bystyret. Det virker jo bare fornuftig i et så stort prosjekt å ønske det.

2
681 svar

sarpingen_1

Jeg er helt sikker på et hun har lært av Donald Trump. Det spiller ingen rolle hvordan hun fremstår i øynene til over 90 prosent av velgerne. Fornuft eller sannhet spiller ingen rolle. Her er det å tiltrekke seg menigheten

Hun er ute etter å tiltrekke seg de velgeren som tror på henne og MDG. Så lenge de kommer godt over sperregrensen i stortingsvalget er alt bra.

En slik prosess som vi har vært vitne til i dag sementerer forholdet mellom de dedikerte MDG velgerne og partiet

5

mcdermott

Her er det å tiltrekke seg menigheten

Hun er ute etter å tiltrekke seg de velgeren som tror på henne og MDG

--- Det vil nok være noen på gjerdet som kjøper narrativet om at hun nærmest har blitt mobbet/hetset ut av stillingen også.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...