Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommer Rødt til å innsette et borgerlig byråd?

Rødt sier de nå har bestemt seg i mistillitssaken mot Lan, Raymond Johansen har vært ganske taus i saken, men sa vel senest forrige uke at han hadde tillit til Lan. Pressekonferansen til byrådet i dag kl 17 kan fort handle om helt andre ting enn corona dersom Rødt går inn for å kaste Lan. Hvis det går så langt som at Raymond stiller kabinettspørsmål og Rødt fortsatt står ved det kan vi fort havne i den paradoksale situasjonen at Rødt har satt inn et borgerlig styre i byen.

det er uansatt klart at mye av denne heksejakta mot Lan er ganske usaklig. Lan ønsket å kvalitetssikre tallene før det ble overlevert bystyret. Det virker jo bare fornuftig i et så stort prosjekt å ønske det.

2
681 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

DrSchwei

Sp-mannen i Oslo setter ord på det - akkurat det jeg stusser på også her, at hun nærmest bare trekker på skuldrene av det hele og nærmest flirer det bort - at hun skal jo uansett på Stortinget. Så at Oslo er uten byråd noen dager og at hun setter masse folk i ekstrajobb ved å ikke trekke seg, virker bare å prelle fullstendig av...

"– Det voksne hadde vært å trekke seg. I stedet velger hun å sette egen prestisje først, og dra hele byrådet med seg i dragsuget. Etterpå trekker hun nærmest på skuldra over situasjonen som har oppstått – det spiller nærmest ingen rolle for hennes del, hun skulle uansett trekke seg, sier han."

4

erdetslik

Skremmende holdninger Og dette skal inn på Stortinget . . . . Huff.

1

oknext

Det er klart, nå har hun jo vært under en del press den siste tiden og sikkert fått samme spørsmål mange ganger og sikkert mange tullete spørsmål også.

Men likevel.. disse svarene ble klønete håndtert av henne som politiker. Det blir nok av de fleste oppfattet som arrogant og jeg kan ikke skjønne at det vil slå positivt an blant velgerne til MDG.

Dette har ikke vært en god uke for LMB og MDG.

1

HLund

Men likevel.. dette svaret ble klønete håndtert av henne som politiker. Det blir nok av de fleste oppfattet som arrogant og jeg kan ikke skjønne at det vil slå positivt an blant velgerne til MDG.

Jeg tror nok dere overvurderer betydningen av dette grovt. Jeg er sikker på at den store majoriteten av MDG-velgerne gir bæng i dette her og heller bryr seg om helt andre ting.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...