Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommer Rødt til å innsette et borgerlig byråd?

Rødt sier de nå har bestemt seg i mistillitssaken mot Lan, Raymond Johansen har vært ganske taus i saken, men sa vel senest forrige uke at han hadde tillit til Lan. Pressekonferansen til byrådet i dag kl 17 kan fort handle om helt andre ting enn corona dersom Rødt går inn for å kaste Lan. Hvis det går så langt som at Raymond stiller kabinettspørsmål og Rødt fortsatt står ved det kan vi fort havne i den paradoksale situasjonen at Rødt har satt inn et borgerlig styre i byen.

det er uansatt klart at mye av denne heksejakta mot Lan er ganske usaklig. Lan ønsket å kvalitetssikre tallene før det ble overlevert bystyret. Det virker jo bare fornuftig i et så stort prosjekt å ønske det.

2
681 kommentarer

Solvgutt1

Han er vel en av deres mer profilerte? Det er jo et lite og "ungt" parti, som i stor grad assosiseres med enkeltpersoner.

Kanskje noen burde ta en prat med Trædal og råde ham til å droppe denne Twitterkrigen mot Rødt i en sak som ligger ham veldig personlig nært?

1

HLund

Rent innflytelsesmessig er han vel relativt perifer. Er vel mest kjent for å være gift med LAN og skrive ting på Twitter. Noen spesielt stor makt har han vel strengt tatt ikke.

1

fargerik

Neppe. Han er ikke folkevalgt, men ansatt av MDG i oslo som Fraksjonsleder. (hva nå det er)

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...