Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommer Rødt til å innsette et borgerlig byråd?

Rødt sier de nå har bestemt seg i mistillitssaken mot Lan, Raymond Johansen har vært ganske taus i saken, men sa vel senest forrige uke at han hadde tillit til Lan. Pressekonferansen til byrådet i dag kl 17 kan fort handle om helt andre ting enn corona dersom Rødt går inn for å kaste Lan. Hvis det går så langt som at Raymond stiller kabinettspørsmål og Rødt fortsatt står ved det kan vi fort havne i den paradoksale situasjonen at Rødt har satt inn et borgerlig styre i byen.

det er uansatt klart at mye av denne heksejakta mot Lan er ganske usaklig. Lan ønsket å kvalitetssikre tallene før det ble overlevert bystyret. Det virker jo bare fornuftig i et så stort prosjekt å ønske det.

2
681 kommentarer

trondhjem

MDG er ikke et parti som fortjener å være fanebærer for en av viktigste politiske sakene i verdenshistorien.

Lite villet glede meg mer, som MDG'er, enn om et eller flere av de store såkalte statsbærende partiene innser at de pågående naturmangfolds- og klimakrisene krever en grunnøleggende omlegging av den økonomiske politikken og ikke minst energipolitikken.

Men så langt er det dessverre få tegn til at H/Ap/Sp/FrP gjør annet på denne politikkfronten enn å forsikre sine velgere om at de vil holde MDG vekke fra politisk innflytelse og karakterisere vår politikk som livsfjern og uten forståelse for realitetene.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...