Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommer Rødt til å innsette et borgerlig byråd?

Rødt sier de nå har bestemt seg i mistillitssaken mot Lan, Raymond Johansen har vært ganske taus i saken, men sa vel senest forrige uke at han hadde tillit til Lan. Pressekonferansen til byrådet i dag kl 17 kan fort handle om helt andre ting enn corona dersom Rødt går inn for å kaste Lan. Hvis det går så langt som at Raymond stiller kabinettspørsmål og Rødt fortsatt står ved det kan vi fort havne i den paradoksale situasjonen at Rødt har satt inn et borgerlig styre i byen.

det er uansatt klart at mye av denne heksejakta mot Lan er ganske usaklig. Lan ønsket å kvalitetssikre tallene før det ble overlevert bystyret. Det virker jo bare fornuftig i et så stort prosjekt å ønske det.

2
681 kommentarer

Jallaskar

Kanskje har du en saklig begrunnelse, eller bare syns du som alle andre at hun fikk som fortjent uten å kunne svare på hvorfor?

Den siste delsetningen kunne du ha spart deg for.

Ellers får jeg bare oppfordre deg til å hører på pressekonferansen fra Rødt dagen før, og innlegget til Evenrud under debatten, så slipper du å få gjenfortalt fra andre hvilken begrunnelse Rødt hadde.

Forøvrig synes jeg du tidligere har vært en ganske fornuftig debattant, men når du argumenterer mot at Rødt stemte for mistillit er det minste du burde gjøre å sette deg inn i hvorfor de stemte slik de gjorde.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...