Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ernas frieri til distriktene

Er det virkelig ingen som ser igjennom hva hun prøver på her? Hun har styrt landet i 8 år, med massive sentraliseringsprosjekter. Og nå prøver hun å få stemmene til distriktene? Lol. Hadde Høyre kunne bestemme hadde vi ikke hatt distrikter igjen i Norge.

Kilde: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/WOnV3r/erna-paa-frierferd-i-distriktene-lover-rett-til-aa-jobbe-hvor-du-vil

2
32 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

farout05

2

KongOlav2

Pkt 1 og 2 er jo meget bra, uansett hvordan du ser på det. Det var ingen som snakket om dette før covid traff. Da var narrativet enten at du måtte arbeide i Oslo, eller at du fysisk måtte flytte ut hele avdelinger eller etater til distriktene. Den voldsomt økte grad av digital samhandling det siste året gir jo helt nye muligheter. Nå kan du faktisk flytte ut av Oslo og ta med deg jobben. Evt kan de ansette nye og erstatte folk som slutter i statlige etater og kunne tilby dem jobb hvor som helst i landet.

1

Columbus_3

Høyres frekkhet kjenner ingen grenser.

Makan til falskt parti!

Nå er det valgkamp.

Høyre er verken bedre eller verre enn de andre partiene når det gjelder valgkamp så denne kommentaren din virker temmelig malplassert.

1

KongBob

Ingen er mer falske enn Høyre... De frykter skitten valgkamp som alltid, og så setter de igang med skittkastingen... Hvis noen tar til motmæle sier Høyre; Det er dette vi advarte imot...

Vanligvis er det Støre de angriper, men i det siste er det Vedum... "En periode var jeg bakstreversk, så var jeg populist før Erna Solberg kalte meg kynisk. Og nå er det visst propagandamaskin. Alt ifølge Høyre."

1

farout05

Du må ikke glemme at man skal ikke bedømme et parti for hva det sier, men ut fra hva det faktisk gjør og stemmer i stortinget.

Politikken til Høyre er vel kjent, partiet har ingen troverdighet som "distriktsparti".

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...