Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ernas frieri til distriktene

Er det virkelig ingen som ser igjennom hva hun prøver på her? Hun har styrt landet i 8 år, med massive sentraliseringsprosjekter. Og nå prøver hun å få stemmene til distriktene? Lol. Hadde Høyre kunne bestemme hadde vi ikke hatt distrikter igjen i Norge.

Kilde: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/WOnV3r/erna-paa-frierferd-i-distriktene-lover-rett-til-aa-jobbe-hvor-du-vil

2
32 kommentarer

Columbus_3

Høyres frekkhet kjenner ingen grenser.

Makan til falskt parti!

Nå er det valgkamp.

Høyre er verken bedre eller verre enn de andre partiene når det gjelder valgkamp så denne kommentaren din virker temmelig malplassert.

1

KongBob

Ingen er mer falske enn Høyre... De frykter skitten valgkamp som alltid, og så setter de igang med skittkastingen... Hvis noen tar til motmæle sier Høyre; Det er dette vi advarte imot...

Vanligvis er det Støre de angriper, men i det siste er det Vedum... "En periode var jeg bakstreversk, så var jeg populist før Erna Solberg kalte meg kynisk. Og nå er det visst propagandamaskin. Alt ifølge Høyre."

1

Columbus_3

Ja vel. Min bror er sterkere enn din.

1

Folkflesk

Og nå er det visst propagandamaskin.

Et tips til Høyre er å holde Hofstad Helleland langt unna alt som heter valgkamp. Hun er trolig den mest talentløse politikeren de har for øyeblikket. Iallefall av de som er mest fremme i rampelyset.

Men hun fikk da iallefall Erna til å trekke frem en kjent og kjær formulering: "Jeg ville ikke brukt sånne uttrykk".

1

farout05

Du må ikke glemme at man skal ikke bedømme et parti for hva det sier, men ut fra hva det faktisk gjør og stemmer i stortinget.

Politikken til Høyre er vel kjent, partiet har ingen troverdighet som "distriktsparti".

1

fargerik

Rett skal være rett. Stortinget har faktisk bevilget mye penger til bredbånd i distriktene i løpet av den tiden Erna har hatt makt.

Hvor mye av dette som er gått til fiber kontra trådløst vet jeg ikke, men det er logisk å forestille seg at det er blitt brukt mer på trådløst (5G) enn på fiber i grisgrente strøk.

Jeg har for tiden trådløst bredbånd fra Telia, og kan oppgradere til 5G allerede nå. Men jeg bor sentralt på østlandet, og her er fiber ferdig lagt. Helt inn til husveggen. Venter bare på montøren som skal få liv i det. Og da bytter jeg fra trådløst til fiber.

Ute i huttiheita vil de statsansette som skal jobbe hjemmefra sikkert måtte ha 5G for at det skal funke bra nok. Det vil nok bli for ulønnsomt å grave ned fiberkabel ute på landet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...