Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ernas frieri til distriktene

Er det virkelig ingen som ser igjennom hva hun prøver på her? Hun har styrt landet i 8 år, med massive sentraliseringsprosjekter. Og nå prøver hun å få stemmene til distriktene? Lol. Hadde Høyre kunne bestemme hadde vi ikke hatt distrikter igjen i Norge.

Kilde: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/WOnV3r/erna-paa-frierferd-i-distriktene-lover-rett-til-aa-jobbe-hvor-du-vil

2
32 svar

Jallaskar

Utbygging av infrastruktur er da en ting uavhengig av det. Dette har vært tema lenge. Som det står i linken i trådstarten var jo dekningsgraden på 63% allerede når Erna overtok i 2013. Den utviklingen som har vært ville skjedd uansett.

Formuleringen til Erna om "høyhastighets bredbånd til alle" er jo omtrent lik det de skrev i Granavolden-erklæringen i 2013. De flytter bare årstallet fram, og folk lar seg lure?

1

fargerik

Full dekning om fire år, så vidt jeg kan forstå det. Men det kommer det selvfølgelig også til å bli dersom de rødgrønne overtar. Dersom kommuner og fylker vedtar å bruke penger på det.

Det er verd å merke seg at det er fylkene og kommunene som bestemmer hvor mye de skal bruke og hva og hvor det skal bygges. Regjeringen eller stortinget bygger ingen ting, de gir bare tilskudd dersom fylkene og kommunene først vedtar og bevilger penger til å dekke sin del av kakaset og starter utbygging.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...