Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Indutri- og næringspartiet

Får neppe min stemme i år...

https://www.inpartiet.no

Ved siden av hele greia og personene her, er det en smule snodig at partiet som er for industri og næringsliv mener det er tvingende nødvendig å si opp EØS-avtalen...

"

2
19 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

DrSchwei

Kanskje et parti for Gardsdattera, dette, fra programmet:

INP har tro på tradisjonsrik norsk «bondekost».

2

GARDSDATTRA

Neitakk, jeg akter ikke å kaste bort stemmen min.

1

Nabo

I partiprogrammet var det mange punkt det var lett å være enig med. EØS-avtalen har gjort Norge til et leketøy for EUs ambisjoner. Høyesterett har til og med gjort det rettskraftig, at Norge gir bort sjølråderetten, så lenge en gjør det som med en salamipølse, bit for bit(eller snei for snei). Når alt det er sagt så må en også se at dette partiet havner i nedre halvdelen i posten "andre", så det er uaktuelt å stemme på et slikt parti til høsten. Hvis de derimot klarer å markere seg i de lavere divisjoner, så kan forholdet til det partiet forandre seg over tid.

1

farout05

PerryAndre: "Norge tjener mellom 50-70 milliarder per år på EØS avtalen."

-----------------------------------------------

Og de tallene kan du dokumentere, få se utregningen?

1

erdetslik

Ikke jeg heller . . . . . Så vidt jeg kan se er de på kollisjonskurs med de som vil at vindmøller og annet i den gaten som ønsker et grønt skifte. Og hvordan man skal bygge industri i Norge er totalt fraværende så vidt jeg kan se. Nok en som har funnet at det er enklere å bli politiker enn å bygge industri (som f.eks. Støre-familien)

1

PerryAndre

https://www.inpartiet.no

Ved siden av hele greia og personene her, er det en smule snodig at partiet som er for industri og næringsliv mener det er tvingende nødvendig å si opp EØS-avtalen...

Interessant lesing. Ligger mye nasjonalisme i dette sentrumspartiet. Troen på at vi klarer alt selv. Vi er et land som importerer biler, fly, datamaskiner, mobiler, motorer, utstyr med mye mer.

Skal Norge opprettholde sin velferd må vi ha tilgang til utenlandske markeder på samme vilkår som våre konkurrenter ute i verden. Ellers går vi solid i minus i handel med utlandet.

1

pudderalarm

Skal Norge opprettholde sin velferd må vi ha tilgang til utenlandske markeder på samme vilkår som våre konkurrenter ute i verden

Og det klarer man utmerket uten EØS-avtalen.

1

McLovin

Utfordringen med en avansert avtale som EØS-avtalen er at den både gir og tar. Hvis fokuset ensidig er på det man må gi så er det klart at den for noen fremstår som svak.

Hvem går i butikken og tenker på prisene som går ned? Fokuset er stort sett alltid på de prisene som går opp.

1

erdetslik

Gi oss gjerne den oppskriften - det er absolutt noe se for oss som mener EØS er viktig for industri (den vesle industrien vi har) og eksport (av råvarer). Forklar oss med eksempler slik at vi får et innblikk i hvordan vi skal klare oss uten EØS. Dette er et alt for viktig tema til å kun komme med: "Og det klarer man utmerket uten EØS-avtalen." Så det er viktig for de som vet oppskriften å forklare den . . . . . .

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...