Nye VGD er lansert! Mer informasjon

MDG-politiker nekter å føde før klimamålene er

En 22 år gammel MDG-politiker nekter å føde før klimamålene er oppnådd. Ja, ja, hva skal man si til en slik ytring . . . . . MDG-politiker nekter å føde før klimamålene er oppnådd (msn.com)

Vel, jeg velger bare å si: Det kan kanskje være like bra . . . . . Eller, . . . det er vel det beste for det største problem for denne planeten er jo for mange mennesker - så da er vel det beste at MDG-politikere ikke får barn. Da blir det noen færre på denne kloden. Og det har vel akkurat like mye å si som MDG's politiske løsninger. Eller er det fordi hun tror at denne planeten vil være ulevelig om 100 - 200 år . . . . . Eller kanskje bare 50 år . . . . .

Hvor gammel er denne jordkloden igjen . . . . . - en del milliarder år gammel i forskjellige forfatninger. Om jorda blir ubeboelig, så er det av helt andre grunner enn klimaendringer.

6
107 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Justice 96

Det er jo helt nydelig om denne typen mennesker ikke ønsker å formere seg. Flott tiltak av MDG-politikeren her. Hun har min fulle støtte. Håper flere MDG'ere følger hennes eksempel.

5

fruitman

I praksis er handlingen rent symbolsk og lukter tørst etter oppmerksomhet/selvsentrisme.

Eksempel: - Befolkningen i Afrika sør for Sahara er 6-doblet fra 180 millioner fra 1950 til over 1 milliard og er anslått å øke med 400 millioner fra 2015 til 2030. Samtidig er denne MDG-politikeren sterk tilhenger av å ta imot migranter til overforbruks-landet Norge. Føler på litt motsetninger her?

Og når du skriver sinte innlegg om mannlige gatenavn (+ andre sinte feministiske innlegg) og deler innlegg som "Politiet er ikke hardere mot minoriteter fordi de er overrepresentert på kriminalitetsstatistikken. Minoriteter er overrepresentert på kriminalitetsstatistikken fordi politiet er hardere mot dem." på Twitter, så maler det virkelig et fint bilde av sakens politiker. Gjennomgående MDG denne.

4

Pernillel

På vegne av alle som har født barn: vi føler oss kjempehetset av uttalelsene til denne MDG-politikeren. Så det så.

3

joplina

Er jo mange som velger å forbli barnløse av like mange forskjellige grunner. Så hvis denne MDG-politikeren satser på et liv uten barn så er det helt greit og har null nyhetsverdi.

Hvis hun derimot mener å legge politisk press på Norge gjennom å uttale noe slikt/true med å å forbli barnløs , så har hun bommet i den grad at det er begredelig flaut.

3

Torotto

Hvis hun derimot mener å legge politisk press på Norge gjennom å uttale noe slikt/true med å å forbli barnløs , så har hun bommet i den grad at det er begredelig fla

Poenget hennes var vel et motsvar til Erna, som oppfordre unge til å føde flere barn, slik at det er nok arbeidsmaur og forbrukere. Jeg kan godt skjønne problemstillingen, når Erna og hennes visjoner er rådene. Utviklingen i handel og nytenkning er jo helt fraværende og hun klammere seg fast til en næring, som står i farebfornå bli ulønnsom. Da bør man jo faktisk respektere de som velger bort barn, i Erna sitt framtidssamfunn. Fortsatt utsettelse av inngåtte avtaler og talltriksing.

1

joplina

Poenget hennes var vel et motsvar til Erna, som oppfordre unge til å føde flere barn, slik at det er nok arbeidsmaur og forbrukere. Jeg kan godt skjønne problemstillingen, når Erna og hennes visjoner er rådene.

Det har alle regjeringssjefer påpekt de siste 25 år i hvert fall...kommet med et varsku om nedgang i fødselstall og hvilken følge det kan få for vår velferd.

Å holde Erna Solberg ansvarlig for verdens forfatning og manglende oppfyllelse av klima-mål i den grad at "– Jeg og livmoren min nekter å gå i fødetjeneste for Erna Solberg så lenge hun ikke gjør nok for å stanse klimakrisen og sikre min og kommende generasjoner en trygg fremtid på en levelig klode"* - syns jeg derfor blir et barnslig håpløst "poeng".

- Hvorvidt denne Josefine Gjerde som er medlem i den internasjonale bevegelsen BirthStrike, der kvinner nekter å sette barn til verden før klimamålene nås - faktisk ikke vil ha barn - bryr jeg meg for øvrig ikke en døyt om.

Det er mange unge kvinner som ikke kan tenke seg barn av mange forskjellige grunner - og noen av dem forandrer mening når den biologiske klokka tilsier at tiden er i ferd med å rinne ut - andre ikke. Det blir deres privatsak.

Men at norske kvinner skulle mene seg pålagt fødetjeneste av Erna Solberg personlig kjøper jeg ikke i det hele tatt og blir bare for dumt.

3

TheBracket

At MDGere ikke vil formere seg er kanskje ikke noe å klage over?

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...