Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge er på billigsalg ! Og du må betale mer!

Sanner kritiserte Ap utsalg av Cermag, tror jeg det var. Norges største lakseselskap. Hva er det så Høyre driver om ikke å underminere norske statlig kontroll med nasjonal industrivirksomheter av nasjonal betydning. Se på hva som skjedde med Norol som ble til Statoil så solgt til Canada og Circel K. Det har gitt en bensinpris som nå er 3 kr høyere enn i Danmark , valutakorrigert. Vi lar utlendingene bygge ut vindkraften. Staten sørge i sin for konsesjonslover for vannkraften. VI tok kontroll på oljevirksomheten etter mal av Storbrittania. Blokker ble laget og kompaniskap med Phillips Petroleum ble lagd. Jeg vil ha tilbake god gammeldags sosialdemokratisk politikk og god førkrigsholdning til utenlandsk og norsk eierskap. Norske eiere er ikke tryggere enn utenlandske . De skal ha anledning til å selge til de som de vil men staten skal ha eierandeler i vitale deler av norsk industri og over vann og vindkraften her til lands. Statkraft må ikke komme i privat eie. Staten må sørge for toll på eksporten av kraft ut av landet. EU innfører toll på import men Norge kan tollbelegge eksporten. Det som forundrer meg er at nordmenn er så avhengig av vannkraft /strøm mens de i andre land bruker husholdningsavfall /gass til oppvarming i boliger som er langt rimeligere enn strøm. Tror ingen i andre land ville funnet seg i å ha slik strømregninger som mange blir til del i Norge. Dette skyldes at kommuner og stat ville fase ut bruken av oljefyr og vedovner og gå over til bare strøm. Nå ser vi at griskheten til norske kommuner og staten vil trolig føre mange over på sosial bistand når det blir strenge vintre. Nå er tiden inne for å ta ett oppgjør med nyliberalismen /liberalismen Høyre / Frp og Ap har stått for . Staten må ha en mer aktiv næringspolitikk. Om vi må ut av EU så må det til. Vi kan ikke selge vårt arvesølv som det kalles. Staten må kjøpe seg opp igjen. 22.juli markeringen er en avsporing av hva valgkampen bør handle om . Den handler om hvem som kan ivareta norske interesser best og trygge velferdsstaten.

7
10 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

kvitravn

De to største partiene AP og Høyre er de verste globalistene, som både underlegger Norge EU, selger folkets arvesølv og står for naiv innvandringspolitikk. Venstre og Krf er enda verre når det gjelder innvandring.

De tre partiene Rødt, MDG og SV er totalt uansvarlige parti. Med deres politikk ville vi vært et u-land, de har ingen sammenheng i politikken og er i mot alt som skaper verdier og arbeidsplasser. Så hva er trådstarters alternativ? det fremkommer ikke! Man kan ikke bare kritisere uten å vise til et bedre alternativ.

1

frode57

Det er egentlig en regjering som er avhengig av Rødt.

1

perchri

De to største partiene AP og Høyre er de verste globalistene, som både underlegger Norge EU, selger folkets arvesølv og står for naiv innvandringspolitikk.

Farlig...de selger bestemora også, så fort tjangsen byr deg. Men håper folket har fått sokaten ut av øynene . De fleste ønsker vel ikke å "selja landet før halva priset" som svensken sa det.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...