Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Du har 8 dager på deg til å melde flytting. Skattevesenet er ute etter deg. Vet alt om deg. Men KrF folk er hellige mennesker som knapper hender og tilgir seg selv. Når Høyrefolk er luredreiere i svarte dresser så er kristne kirkegjengere med utrolige nådegaver som frekkheter. Tilgitt uansett.

2
14 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

PaJoa

Ropstad anser seg som kristen. Han er glad i penger og opptatt av økonomiske fordeler for seg og sin familie.

Har de noen gang lest. Første Timoteusbrev på møter i KRF?

Tomhendte kom vi inn i verden og tomhendte må vi forlate den. Har vi mat og klær, skal vi nøye oss med det. Men de som vil bli rike, faller i fristelser og snarer og gripes av mange slags tåpelige og skadelige begjær som styrter mennesker ned i undergang og fortapelse. For kjærligheten til penger er roten til alt ondt. (1 Tim 6,7–10)

2

frode57

Da er det ikke mange nordmenn som kommer til himmelen. lol.

1

Arrcab

Robstad er lei seg, ja vi er også lei av politikere som utnytter et generøst system, ment som god kompensasjon for det viktige arbeidet de gjør på Stortinget. Stortingspolitikere skal ha en romslig økonomi, og en tilrettelagt hverdag. Det hindrer mye annet grums og kreativ tilpassing av økonomien, men å bevege seg bevist på kanten av det mulige er dumt, og skal straffe seg.

2

travelbear

Uheldig sak dette ja. Like rederlig gjort som å komme med denne saken en uke før valget.

1

frode57

Be ditt fadervår og husk Jesu ord om griske. Ropstad er en kyniker. En som kom seg opp til topps ved å tråkke på svake kvinner.

3

sverto

Han kan jo betale tilbake fortjenesten? F.eks til fattige familier eller noe

1

frode57

Finnes ikke noe tilgivelse for en slik dobbeltmoralsk kristenfantast . Vi har avskaffet avlaten i 1536 . Martin Luther ,du vet !! Norsk luthersk tenkning går på at kristendommen er en personlig affære mellom Gud /Jesus og deg personlig og staten skal ha det den vil ha .. Så Ropstad har falt fullstendig gjennom . Noen tror de skal komme seg unna ting bare med bønner men det moralske kompasset har hver og en av oss innebygd i oss om vi er normalt sammenskrudd . Psykopater er unntatt osv. Så Ropstad skal du IKKE stemme på. Han er leder av et parti som sier det bygger på etiske normer tatt ut av bibelen og særlig Jesu ord. Da er er nok Ropstad ganske så fortapt når han skal messe tilgivelse. Han skulle gått foran andre og nå viser han at han av alle ikke har det bibelske kompasset der når det gjelder . Folk bør ikke stemme på noe så falskt .

2

HOGGØRN

Burde nok det. Eller de kan bygge en etasje eller to til på regjeringskvartalet, å la de leie seg inn der, til markedspris :-)

2

Tyrmann2

Høyre trenger KrF for å beholde makta. Derfor er det ok for Erna at Ropstad svindler til seg penger fra fellesskapet. Dine penger. Moralen til toppene i KrF er ikke mye å skryte av.

1

frode57

Er du rundt 30 år så er det helt OK for kristne å bo hjemme og gjør de noe så er det et under. De knepper sine hender og forguder sin helt som døde i en alder av 33. Så logisk da å flytte ut i en alder av 35. PS. Spøk.

1

frode57

Ropstad er en ultrakonservativ kristen person som jager kvinner og deres rett til selvbestemmelse over sin egen kropp. Men å være eiendomsspekulant se det er helt Ok. Drittsekken viser sitt sanne jeg. Han er kjøpt og betalt av de rikeste. Jesus ville foraktet ham. Mammon er viktigst for ham.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...