Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Senterpartiet foreslår å bøtelegge departementene

Bilde

Vil bøtelegge staten om brannvesenet må gjøre andre etaters jobb

I mer enn halvparten av ulykkeshendelsene er brannvesen først på stedet, viser statlig statistikk. Senterpartiet foreslår å bøtelegge departementene dersom brannmannskaper må utføre jobben ambulanse e...


Bilde www.nrk.no
2
3 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

PerryAndre

Jeg får ikke helt tak i dette. Sp har ambisjoner om å ta over makta. Og så skal de bøte seg selv som staten representant. Hvis de ikke oppfyller sitt eget valgløfte om at kommunene skal få tilbake sine lensmannskontor. Ikke nok med det. Lensmannskontorene skal holdes åpne 24 timer i døgnet 7 dager i uka. Alltid være i beredskap som brannvesenet. Ellers risikerer de å få bøter utover åpningstiden på kontoret. Ser for meg voldsom økning i utdannelse av politi for å besette alle nye lensmannskontor med mange ansatte i hvert av dem.

1

perchri

Merkelig...atter en gang....hva er det med oss? Det andre land i europa har klart vedr redningetaten, sliter vi med? Vi sliter faktisk talt med det meste, synes det?

1

PerryAndre

Jeg kjenner ikke til forholdene i andre land. Bortsett fra Sverige nær grensen til Trøndelag. Samarbeidet går en vei. Det er vi som må bistå svenskene. I fjor helt til Åre. Flere alvorlige skadde i en bilulykke. De mest alvorlige skadde ble tatt med av to norske helikoptre til St. Olav. Folk bor i et land, som har tusenvis bebodde øyer langs kysten, folk bor innerst i fjordene og her og der på fjellgårder. Da kan de skje på dager med dårlig vær at redningsfolk må bruke tid for å komme frem. For de som trenger hjelp. Er det bedre at en brannmann kommer før politiet, for de har førstehjelpskurs.

Jeg vokste opp på et sted med lensmannskontor som hadde åpningstid på dagtid alle hverdagene. I forhold til brannvesenet er det ingenting som alltid er i beredskap. Sp vil ha tilbake lensmannskontorene. Og det skal bli bøter hvis brannvesenet er på et åsted først. Det innebærer at det må ansettes mange med politi utdannelse på lensmannskontorene for ha å samme beredskap som brannvesenet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...