Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sp - og Stutum.

Justisministeren om Sps politi-politikk: Farlig for folk - særlig barn

Justisminister Monica Mæland (H) går til frontalangrep på Sps politi-politikk. - Skammelig og nesten nedrig, svarer Sps Marit Arnstad.


Bilde www.msn.com

Stutum var en artig samfunnsfigur for mange år siden. Og jeg får et inntrykk av at Sp ikke helt har sluppet taket i denne figuren;

  • Sp ønsker mer trygghet for folk og vil endre politireformen. Og det vil de da bl.a. gjøre ved at "det skal være minst fem politifolk på alle polititjenestesteder og at de skal være åpne minst 15 timer i uken." 15 timer pr = 3 timer om dagen eller 7,5 timer to ganger i uka. Ja, . . . . . det blir det mye bedre sikkerhet av . . . . . . . Da blir det vel bare for Sp og Vedum å oppfordre at all kriminalitet begås i disse åpningstider, eller kanskje innføre et forbud mot at kriminalitet begås innen andre tidspunkt.

Da blir det mye, mye tryggere for folk.

1
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

PerryAndre

Sp velgere er de mest naive eller mest glemsomme folka i landet. Lensmann satt på kontoret mesteparten av tiden sammen med en sivil ansatt person i kontortida. Nå er Sp politikere opptatt av at politiet skal ha samme beredskap som brannvesenet. For Sp politikere er oppgitt over at brannvesenet kommer til åsted før politiet. Vel, brannvesenet har beredskap 24 timer i døgnet 7 dager i uka.

2

farout05

Morna Erna!!

1

frode57

Vi vet hva som kommer med Sp. Det er dårlige nye veier fordi jorda til bønder er helligbrøde. Men å hevde at Sp er noe med Stutum har ikke hørt Stutum. Har du hørt Stutum så klarer du lett å kjenne igjen Frp folk.

1

vif_support

Høyre skal ri Sentralisering, privatisering og tvangssammenslåinger utfor stupet :) Farvel Erna

Først sentraliserte Danmark politiet - så snudde de: - Folk opplevde at det var vanskeligere å komme i kontakt med politiet https://www.politiforum.no/politireformen/forst-sentraliserte-danmark-politiet---sa-snudde-de---folk-opplevde-at-det-var-vanskeligere-a-komme-i-kontakt-med-politiet/216927

1

erdetslik

Hva har det med Norge å gjøre - Danmark har vel noe flere innbyggere enn Norge og like stort som Vestfold fylke. Hva danskene sentraliserte og hvordan kan du gjerne utdype litt . . . . . . Men det er vel greit å sammenligne epler og gulrøtter . . . . .

1

frode57

Stutum var først og fremst en ytre høyre figur som de fleste forstod som en latterlig person men så kom Frp og snappet sakene hans. Frp er partiet med enkle løsninger. Det skal snakkes enkelt og hørte du Listhaug i går så var det som å høre Stutum. Det å lage tresleiv var ikke noe.

1

Arrcab

Tresleiva var en kommentar midt i blinken, en analogi de fleste forstår. Venstresiden snakker stort sett bare om hvordan elevene skal oppleve skolen, uten krav og evaluering, mens resten av verden stormer fram, med motiverte elever, i fag som skal utvikle den teknologi de ellers mener skal "redde verden". Det er ikke uten grunn at vi må ut i verden for å finne folk med spisskompetanse på viktige fagområder.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...