Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva kan politikerne gjøre med klimaendringene?

Svaret er ganske enkelt: De kan ikke gjøre noe med klimaendringene. Derimot må vi tilpasse oss klimaendringene, ettersom mye tyder på at Jorden er for stor og for komplisert til at vi kan terraforme den og omdanne den til noe den ikke er. Derfor kan man jo lure på hvorfor Parisavtalen setter mål som nærmest forvandler politikere til terraformere og får dem til å stå frem og fortelle oss hva vi må gjøre for å oppnå Parisavtalens mål, inkludert å avslutte oljeletingen og strebe mot en sikker ruin, alt på grunnlag av noen mennesker som var så fanatiske at de faktisk gadd å møtes og vedta noe i Paris, hvilket egentlig bare viser hvor fanatiske de var. Tror virkelig enkelte politikere at vi kan styre verden etter Parisavtalens ideer? Hold opp! Stem FrP, så kan vi i det minste håpe på å slippe å se og høre slikt vås på TV dag ut og dag inn. Og måtte vi aldri noen sinne komme i den situasjon at politikere forsøker å styre etter hva en gjeng fanatikere har vedtatt! Legg for øvrig merke til at det ikke spiller noen rolle hva Parisavtalen vedtok, ettersom det å høre så mye vås og tullprat om hva som kreves for å oppfylle den, viser akkurat hva de kom frem til.

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Arrcab

Jeg tror prosjektet "redde kloden" vil gå på et "gedigent mageplask", når folk som har det bra i dag, og ønsker en fortsatt velferd og framtid for seg og sine, oppfatter eller får merke konsekvensene av en politikk, som ikke vil fungere som annet enn mer U-hjelp. Alle som er ærlige, enten de er rike eller fattige, ønsker seg stadig med av alt. Vi er rett og slett ikke skrudd sammen slik oppe i hodet, at det er mulig å får verdens 7 milliarder mennesker til å gå i takt. Tvinges noen til å få mindre, vil andre få mer, og det er alltid kjøttvekta som teller.

1

PerryAndre

Folk har allerede begynt å tilpasse seg klimaendringene. De største avgjørelsene har de som har måttet flyttet fra steder som er ødelagt av uværet. De menneskene har ikke NAV, eller har et hjem som er godt forsikring eller bor i et oljefinansiert land. Norge største klima problem kan bli folk som er på vandring for å finne et beboelig land. Det vi kaller for ekstrem vær er ingenting i forhold til hvordan det kan være i enkelte andre land. Verre skal det bli. Har klimaforskerne rett. Kan klima flyktninger bli en utfordring. For vi vil fortsette å lete etter mer olje og har mulighet til å hjelpe mange klimaflyktninger av den grunn her i Norge.

1

silas

Vi bør tilpasse oss naturlige variasjoner i klimaet. 0,04% CO2 driver ikke klimaet på jorden.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...