Nye VGD er lansert! Mer informasjon

For i Danmark er alle restriksjoner over og coronaen er under kontroll. Mens Norge sliter med innleggelser. Så skryter Norge at de er best i verden. Nå går vi uten munnbind og møtes til dans igjen. Og smitten er under kontroll . De som får corona nå er de som ikke vaksinert. Nå selges vaksiner til New Zeeland.
Måtte løgnene ta slutt i Norge. Det å bare ta telefonnummer på de som kommer inn på kafeer virker latterlig på oss som var på besøk i Norge i august. (Røros)
Og jeg liker Biden som går på for å få vaksinert alle , hva er der å vente på ? Vi har store vaksinasjonsprogrammer for barn og unge . Det er bare å sørge for corona blir med i den pakken. Så får vi glede oss over at Erna gjorde sakene sine så grelt på Geilo at folk fikk se hva hun forstår av lover og regler...

2
12 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

silas

Totalt sett er det ca 5000 som har vært lagt inn pga. Corona siden mars 2020. I influensasesongen 2017/18 var det 7600 pasienter innlagt på sykehus og ca. 1500-1700 døde. Ca. 830 har så langt mistet livet pga. Corona (over en lengere periode). Influensasesongen hadde altså betydelig flere døde og betydelig flere innleggelser.

Bør vi stenge ned hele landet når neste influensasesong starter?

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/dags--og-ukerapporter/dags--og-ukerapporter-om-koronavirus/

https://www.fhi.no/nyheter/2018/rekordmange-influensasyke/

2

frode57

Det er vel DU silas som må våkne . Om du ikke har fulgt med rundt om i verden så bør du gjøre det nå for det er ingen tvil om hvor farlig corona er. Og om du ikke vaksinerer deg så vil du med ganske høye sannsynlighet får corona selv.

1

silas

  1. Jeg er våken
  2. Jeg er vaksinert - to ganger
  3. Jeg kan bli smittet av corona selv om jeg har fått mRNA-vaksine da denne viser seg å være mindre effektiv mot nye varianter og nye varianter vil sannsynligvis komme i ekspressfart pga. vaksinestrategien som er valg.
  4. Jeg mener at utsatte grupper bør vaksineres.
1

Arrcab

For i Danmark er alle restriksjoner over og coronaen er under kontroll. Mens Norge sliter med innleggelser. Så skryter Norge at de er best i verden.

Ingen tvil om at danskene har løst dette bra, men egoistiske og frekke kjøpmenn som de er, så greide de også å tuske til seg en million vaksinedoser utenom det "rettferdige" systemet for tildeling, som EU har etablert. I et lilleputt land, der du kan "spytte fra landsby til landsby", er det også relativt enkelt å løse store oppgaver som følger av en pandemi.

1

frode57

Norge er IKKE medlem av EU . Og Norge må våkne opp av deres naive forhold til EU. EU har heller ingen felles helsepolitikk . Det skulle vært langt enklere å holde smitten under kontroll i et land som Norge med få mennesker pr kvadrat kilometer. Danmark har hatt sine utfordringer men alle partier har blitt tatt med i samtale mer regjering. Der er begått tabber blant annet minkslaktningen men mink-avlere får full erstatning. Men Erna og Helsedirektoratet har gjort noen grove feil.

1

perchri

Vi følger med på Danmark. Så får den som lever/overlever se hvordan det går videre dernede....i Danmark i ukene og månede som kommer...

1

perchri

Så skryter Norge at de er best i verden.

Underlig? Vi er best...aller best og vet best ...i verden. Men å få gjort noe av det politikerene kakler om...se det...plutselig er vi langt fra verden beste. Tenk om vi en..en eneste gang, kunne skjønne det.

1

KingKongHalvor

Blir du aldri lei av å komme med dette tøvet?

1

silas

Blir du aldri lei av å komme med dette tøvet?

  1. Dette er tall fra det offentlige
  2. Jeg kan ikke bli lei noe jeg ikke pleier å kommentere
  3. Vaksinasjon bør rettes mot sårbare grupper (eldre og syke).
  4. Vaksinasjon av store deler av befolkningen kan føre til økt mutasjonsrate og det er selvfølgelig ikke ønskelig
2

frode57

Dette kan sammenlignes med meslinger og kusma som vi også vaksineres mot. Slik som vi gjør mot kobber..

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...