Nye VGD er lansert! Mer informasjon

For i Danmark er alle restriksjoner over og coronaen er under kontroll. Mens Norge sliter med innleggelser. Så skryter Norge at de er best i verden. Nå går vi uten munnbind og møtes til dans igjen. Og smitten er under kontroll . De som får corona nå er de som ikke vaksinert. Nå selges vaksiner til New Zeeland.
Måtte løgnene ta slutt i Norge. Det å bare ta telefonnummer på de som kommer inn på kafeer virker latterlig på oss som var på besøk i Norge i august. (Røros)
Og jeg liker Biden som går på for å få vaksinert alle , hva er der å vente på ? Vi har store vaksinasjonsprogrammer for barn og unge . Det er bare å sørge for corona blir med i den pakken. Så får vi glede oss over at Erna gjorde sakene sine så grelt på Geilo at folk fikk se hva hun forstår av lover og regler...

2
12 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

silas

Totalt sett er det ca 5000 som har vært lagt inn pga. Corona siden mars 2020. I influensasesongen 2017/18 var det 7600 pasienter innlagt på sykehus og ca. 1500-1700 døde. Ca. 830 har så langt mistet livet pga. Corona (over en lengere periode). Influensasesongen hadde altså betydelig flere døde og betydelig flere innleggelser.

Bør vi stenge ned hele landet når neste influensasesong starter?

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/dags--og-ukerapporter/dags--og-ukerapporter-om-koronavirus/

https://www.fhi.no/nyheter/2018/rekordmange-influensasyke/

2

frode57

Det er vel DU silas som må våkne . Om du ikke har fulgt med rundt om i verden så bør du gjøre det nå for det er ingen tvil om hvor farlig corona er. Og om du ikke vaksinerer deg så vil du med ganske høye sannsynlighet får corona selv.

1

silas

  1. Jeg er våken
  2. Jeg er vaksinert - to ganger
  3. Jeg kan bli smittet av corona selv om jeg har fått mRNA-vaksine da denne viser seg å være mindre effektiv mot nye varianter og nye varianter vil sannsynligvis komme i ekspressfart pga. vaksinestrategien som er valg.
  4. Jeg mener at utsatte grupper bør vaksineres.
1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...