Nye VGD er lansert! Mer informasjon

For i Danmark er alle restriksjoner over og coronaen er under kontroll. Mens Norge sliter med innleggelser. Så skryter Norge at de er best i verden. Nå går vi uten munnbind og møtes til dans igjen. Og smitten er under kontroll . De som får corona nå er de som ikke vaksinert. Nå selges vaksiner til New Zeeland.
Måtte løgnene ta slutt i Norge. Det å bare ta telefonnummer på de som kommer inn på kafeer virker latterlig på oss som var på besøk i Norge i august. (Røros)
Og jeg liker Biden som går på for å få vaksinert alle , hva er der å vente på ? Vi har store vaksinasjonsprogrammer for barn og unge . Det er bare å sørge for corona blir med i den pakken. Så får vi glede oss over at Erna gjorde sakene sine så grelt på Geilo at folk fikk se hva hun forstår av lover og regler...

2
12 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Arrcab

For i Danmark er alle restriksjoner over og coronaen er under kontroll. Mens Norge sliter med innleggelser. Så skryter Norge at de er best i verden.

Ingen tvil om at danskene har løst dette bra, men egoistiske og frekke kjøpmenn som de er, så greide de også å tuske til seg en million vaksinedoser utenom det "rettferdige" systemet for tildeling, som EU har etablert. I et lilleputt land, der du kan "spytte fra landsby til landsby", er det også relativt enkelt å løse store oppgaver som følger av en pandemi.

1

frode57

Norge er IKKE medlem av EU . Og Norge må våkne opp av deres naive forhold til EU. EU har heller ingen felles helsepolitikk . Det skulle vært langt enklere å holde smitten under kontroll i et land som Norge med få mennesker pr kvadrat kilometer. Danmark har hatt sine utfordringer men alle partier har blitt tatt med i samtale mer regjering. Der er begått tabber blant annet minkslaktningen men mink-avlere får full erstatning. Men Erna og Helsedirektoratet har gjort noen grove feil.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...