Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Senterpartiet går mest frem

Bilde

Han er valgets store vinner

Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiet går mest frem.


Bilde www.vg.no

Selv om det ikke ble det supervalget man så for seg for noen måneder siden går Sp mest frem. Senterpartiet er nå det 3je største paritet på tinget, og jeg håper de ikke gir ved dørene i forhandlingene med Ap. Fylkene skal gjenoppstå som før de blåblå, politireformen må endres på mange punkter, NRK til Grorud, privatiseringen av velferden må snus, og ikke minst, tøffe krav i EU/EØS sakene.

1
7 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

nostalgikern

Avskallingen kom vel da en god del tidligere sympatisører fra storbyen oppdaget at SP vil redusere bestanden av lystdreperen ulv (jerv er også en kjempeplage f.eks. for sauebøndene i Oppdalsområdet og sørover mot Dovrefjell, - altfor mye jerv også).

1

nostalgikern

PS. Innlegget over ble skrevet i går kveld, og kanskje første gang dette med rovdyrbroblematikken i det hele tatt er blitt nevnt her på sidene vedr. samarbeidsproblematikken på rød-grønn side. I morges var så dette "plutselig" et betydelig innslag i Nyhetsmorgen i NRK, men ingen av politikerne fra AP, SP eller SV "kunne" visstnok stille... Tenk om disse to som ledet partilederdebatten kunne tatt opp slike viktige konflikttemaer i den debatten den kvelden, i stedet for å bruke store deler av debattiden til å få utvekslet synspunkter på hvem Ap evt. helst skulle henvende seg til av Rødt eller MDG hvis såfremt ifall osv. de tre største partiene på den siden ikke fikk flertallet alene. Rovdyrpolitikken hadde nok fått opp en mye mer interessant debatt disse tre partiene imellom, og avklarende om splittelsen som nødvendigvis finnes mellom særlig SV og SP på dette feltet.

Så i en brosjyre fra Rødt at de støttet kravet fra norsk landbruk om bedre priser og ordninger for sine produkter, og at norsk utkantlandbruk er viktig osv. Men mon tro hvordan stiller det partiet seg da til rovdyr-spørsmålet?...

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...