Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Så er valget over - endelig . . . . .

Vi på høyresiden tapte så det sang . . . . . . Hvem andre enn enn Støre og Vedum vant . . . . . ? Vel, det vil tiden vise . . . . . De viktigste budskapene hos de som "vant" valget er og har vært; velferdsprofitører, de økte forskjeller, politireformen sentralisering / desentralisering og skattefesten til de rike . . . . . . Tenk litt over dette, nå når valget er over og turboen har sluknet litt.

  • Nå vil altså forskjellene gå ned - eller . . . . . ? Neppe. Det hjelper vel lite med at de rikeste må betale noe mer skatt. Med mindre skatten til alle andre går radikalt ned, men det skjer nok ikke . . . . . "Skattefesten" til de rike er over. "Skattefesten" . . . . Tror virkelig noen at de rike velter seg i kaviar og champagne - fordi de har fått noe lavere skatt - det sier vel mest om de som skaper slike uttrykk. Men forskjellene vil nok fortsatt øke. Politireformen. Vedum kom med (etter mitt skjønn) århundrets mest idiotiske uttaleseer om dagen; Han vil (kanskje) bøtelegge Staten hver gang Brannvesenet kommer før Politiet til en ulykke . . . . .

Tror han virkelig at ved å bemanne lensmannskontor tre timer om dagen eller minst to dager med 7,5 timer åpningstid vil hindre at Politiet vil komme før Brannvesenet. Det heter for øvrig nå: Brann- og Redning . . . . . Så det blir neppe noen store endringer på dette heller.

De fleste kommuner som ble slått sammen, ønsker ikke å splittes. Tydeligvis var det bra med sammenslåing. Trolig har en del oppdaget at det har skjedd store endringer innen elektroniske løsninger og ikke minst transport de siste 70 år - bortsett fra enkelte som har gårdsbruk på Stange. Så det skjer neppe så mye på den fronten heller.

Vel, kort oppsummert blir det vel verken mindre forskjeller eller noen større endringer. Det blir vel bare noen nye fjes på Stortinget - ellers blir nok alt som før . . . . . . .

Det mest spennende nye er hvordan Lan Berg vil tilpasse seg på Stortinget, når hun ikke lenger kan gjemme seg bak noen . . . . . . Lykke til alle sammen.

1
5 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

farout05

Morna Erna!

1

frode57

Omfordeling er AP . Men ikke alltid vellykket.

1

timy3

"> Det blir vel bare noen nye fjes på Stortinget - ellers blir nok alt som før . . . . . . ."

Og noen nye FJØS på bygda.

1

erdetslik

Ja, det er nok kanskje trolig nå med Sp med en klam hånd på rattet. La oss håpe dette er noe som vil vare maks 4 år.

1

frode57

Det blir det ikke. Nå skal konkursene unngås.For Erna ogListhaug er mennesker uten kunnskaper om sannheten om norsk jordbruk. Bønder er ikke det de utgir seg for. Og de utarmer kommunene på grunn av sitt vrøvl. Sett de mest mulig på statslønn.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...