Nye VGD er lansert! Mer informasjon

MDG - allikevel under sperregrensen

Media har siste flommet over av dommedagsprofetier om klima, olje og ødeleggelser. Og skremt vettet av barn og ungdom med å komme med info som kan tyde på at denne planeten går under med neste generasjon - men det gjør den ikke. 3,8% av Norges befolkning synes altså at MDG - og det de står for er verdt en plass i Stortinget. Og det er akkurat 1/3 av de av Norges befolkning som mener Frp bør sitte i Stortinget - er ikke det et lite tankekors . . . . .

2
6 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

timy3

Vi får håpe at dette valget var starten på slutten for MDG, vi trenger ikke deres barnehage politikk.

3

erdetslik

Det håper også jeg.

1

erdetslik

MDG er så fjernt fra virkeligheten som det går - fornuften damper ut hele tiden . . . . om det noen gang har vært fornuft der. De vi stoppe alle motorveier inn mot Oslo - hvordan skal den store gjennomgangstrafikken = varetransporten komme seg utenom Oslo Det kommer mye varetransport syd fra Sverige som må til Oslo for så å fordeles seg videre nordover og vestover - og ferjetrafikken fra Danmark via Larvik og Kristiansand som skal videre nordover må jo også igjennom Oslo. Og da er det vel riktig å utvide veiene å få trafikken raskt igjennom.

1

Arrcab

Media har siste flommet over av dommedagsprofetier om klima, olje og ødeleggelser. Og skremt vettet av barn og ungdom med å komme med info som kan tyde på at denne planeten går under med neste generasjon

Valgresultatet kan tyde på at ungdommen ikke er like lett å klimamanipulere slik enkelte av oss har fryktet. Flokken kan være lett utagerende, men hver for seg er det mer konsekvens og realistisk tankevirksomhet.

1

frode57

Det var deres ultimatum som avgjorde.

1

nostalgikern

Måtte være surt å ha øvd inn denne dansen som hun lederen liksom i begeistring skulle entre scenen med hvis tibakemeldingene ga grunn til dans og jubel osv., sexy vrikking og greier (minnet vel i farten litt om inspirasjon fra 60-tallets twist, hvis noen av disse yngre har hørt om den, skjønt der nærmet vel danseren seg etter hvert mer ned mot gulvet..), men hun innså vel at det hele begynte å se mørkt ut for partiets kamp mot sperregrensen, så tårene så jo ut til å sprenge på, men hun vrikket seg jo tappert og optimistisk ut igjen i sin sikkert selvkomponerte og foran-speilet- innøvde MDG-dans da, dét skal hun ha. (Men en smule "kleint" var det vel, i den settingen, men, men...).

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...