Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Så er vannmagasinene tomme

Atter igjen, evindelige strømpriser og knapphet og kabler på kryss og tvers av europa, som øker strømprisene....tenk vi må i vinter importer. Når skal det skjønnes at atomkraft hadde løst dette evindelige kraftproblemet. de selger ut og tapper ned magasinene istendfor sikkerhetsmessig holde de på et nivå, og slutte med å selge bestemora også. feie for egen dør heter det......er da noe tilovers, kan vi selge.

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

frode57

For å forstå løgnene om strøm som mediene bedriver så må vi til utenlandske medier. Og der finner du grunnen til at Europeisk strøm blir dyrere. Tyskland avvikler atomkraftproduksjonen sin. Det vil få stor følger. Og når Norge kobler opp til større eksport muligheter så må det en politisk beslutning for å unngå "tårer og forferdelese" i norske husholdninger. Men jeg tror ikke det skjer. Her er navlebeskuelsen og selvforherligelsen så intens at de ikke skjønner at de står på stupet.

1

Arrcab

Det går lang tid fra vedtak til iverksettelse, og nå ser vi resultatet av overmodige og ukloke avtaler og prosjekter. Det skeptikere advarte om for flere år siden, er glemt av nye generasjoner, som nå våkner til en hverdag, der bl.a. fyringsalternativene i praksis er redusert til en kilde. Samtidig fyrer Europa med norsk gass, og våre vannmagasin tappes ned med fare for rasjonering og utkobling. Mens andre nasjoner tenker egen befolkning, har vi rett og slett lurt oss opp i et hjørne, selv om vi "svømmer" i egen tilgjengelig energi.

1

nostalgikern

Var det ikke slik at alt fra klimaforskere til klimaktivister har forfattet et kortfattet budskap om at pga. "klimaendringene", så er/blir været "våtere og villere", særlig sommerstid og høst for Norges del. Har ikke akkurat slått til dette nå i sommer og tidlig høst med tanke på nedbør iallfall... Og litt mer "villere" i form av vind ville jo gitt energi fra det hold, men også der bommer slagordet, - så langt iallfall.

1

Arrcab

Klimasaka handler om kunsten å manipulere. Uansett, vått eller tørt, varmt eller kaldt, storm eller stille, historier og utvalgte bilder bankes inn. Kloden vil koke, dersom vi ikke reduserer vår levestandard, betaler mer i avgifter, og bidrar mer til verdens fattige.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...