Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hos de gamle romerne symboliserte hvitt veien oppover, svart veien nedover, dette følger mureriet som i ekstrem grad tenker vertikalt både kosmologisk og blant menneskene. (Jf den katolske superteologien) Se på de tyske landslagsdraktene i fotball (og RBK) det er murerisk fordi de kopierer romerne. Tyskerne kler seg slik fordi preussernes farger var hvit og svart under Tysklands samling. Italia har ikke blått i flagget, men Garibaldis farger under Italias samling var himmel(eller azur)blått, så blir det nasjonens farger i nasjonal sport. Ser for øvrig fra Loyolas "Spiritelle øvelser" at de kjernemureriske forestillinger om reise, eventyr, pedagogikk, og sikkert mye mer, har blitt helt sentralt i mjureriet, kanskje en skjult, katolsk bevegelse i Skottland. De avskyr Paven og kardinalene fordi de selv ville innehatt posisjonene.

1
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

frode57

Frimurere og andre laugsordninger gav folk et sted å snakke løst om ting. Konspirasjonsteorier overdriver deres betydning.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...