Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Du tror kanskjet at mureriet er et humanistisk fortak som vil det beste for alle. Glem det, for en naivitet! Det skotske mureriet starter med Anderson 1717( antagelig en hemmelig katolikkk, ettersom han skjuler seg så), og var nok opprinnelig tenkte som noe middelaldersk (altså katolskl!) med vekt på gildene i middelalderen. Alt enfdret seg med 7-årskrogen fra 1756. Var ikke George Washington leiesoldat der?kansklje jeg tar feil) Fra nå av er det krigens dyder, mot og forslagenhet som gjelder, igjen lært av jesuittene. Mureriets grunnholdning er at du realiserer deg selv gjennom kamp og krig ( derfor all terroren og forbrytelsene de har skapt), først og fremst mot deg selv, ditt egen indre beist, meen også som en ubendig maktbrynde, murerne skal ha all, absolutt all makt, slik de har feks i Norge. Solberg våget ikke en gang avsette Olemic, mureriets mic(rofon), talsmann på Stortinget. Alle de øvrige stortingsrepresentantebne er murere. Du har ingen plass i politikken eller i samfunnet forøvrig om du ikke er murer. Newsten alle filosofene opp gjennom historien er murere. Fichte er visst den verste, ondeste.

1
2 svar

2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

frode57

Det er stridigheter i det mest fornemste mareritt i Norge. Prester og geistlige har tatt over makta og ødelagt det som skulle være et sted for å "bygge opp" mennesker.

1

frode57

Fornemste frimureriet i Norge

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...