Nye VGD er lansert! Mer informasjon

For oss som mener ideen om å kverke de grønne plantene ved å redusere menneskeskapte utslipp av CO2 i Jordens atmosfære er helt «kål i hue», var det forferdelig å høre kongen og politikerne under åpningen av det 166. Storting. Så ille var det at man bare tenkte, hva f... er det de står og sier? Hva de ellers måtte ha sagt, spiller liten rolle, ettersom tanken slo oss at vi måtte leve i et veldig primitivt samfunn, hvor fanatikere uten kunnskaper har fått fritt spillerom til å nærmest ødelegge samfunnet og bringe oss nærmere Jordens undergang.

Det faktiske forholdet er at det ikke eksisterer noen nevneverdig menneskeskapt global oppvarming, hvilket innebærer at alt som gjøres eller sies av kongelige og politikere i forhold til reduksjon av menneskeskapte klimautslipp, ser ut til å være initiert og styrt av fanatikere som har klart å få tilgang til statens midler for å fremme sin egen grunnløse fanatisme, i tillegg til at de samme fanatikerne har kuppet alt fra budsjettet for forskning og utvikling til FNs klimapanel, uten at vitenskapen har hatt anledning til å forklare at Jorden har ca. 100 000 undersjøiske vulkaner og ca. 80 000 km med tektoniske plater langs Jordens midthavsrygger, hvilket sannsynliggjør at den såkalte menneskeskapte globale oppvarmingen er mindre enn naturens tilfeldige temperaturvariasjoner. Ettersom det vil ta ca. 1 000 år før havbunnen er kartlagt, kan vi altså, utelukkende på grunn av menneskers iboende fanatisme, forvente å måtte leve i en mørketid de neste ca. 1 000 årene, inntil man finner ut at disse forsøk på å terraforme Jorden er helt forkastelige, og at vi kun kan skylde på at fanatisme ser ut til å være en iboende menneskelig egenskap.

3
4 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

balderropet

Dette var litt av en salve. Alle som hevder at vi har menneskeskapte klimaendringer er fanatikere og dessuten totalt kunnskapsløse?

1

erdetslik

Egentlig litt morsomt at du spør . . . . . . . Eller kanskje du mener det motsatte om hvem som er kunnskapsløse . . . . . . Kanskje det er et spørsmål om hvilket tidsperspektiv man ser utviklingen i = om det er 100-års- / 1.000-års- / 20.000-års perspektiv. Nrk2 (TV) sendye kl 19.00 i går et program "Historien om Danmark" som viser utviklingen i Danmark igjennom 20.000 år - eller fra når iskanten begynte å trekke seg nordover - og folk som flyttet etter (iskanten) og tilpasset seg det nye klima etterhvert som det ble varmere på denne kloden. Hvordan kan man så være sikker på at denne utviklingen med iskanten som trekker seg nordover stoppet opp fo 100 / 500 /1.000 år siden ? Eller våre klimaendringer en fortsettesle av utviklingen som startet for ca 20.000 år siden med iskanten som trekker seg nordover . . . . . . ? Hvordan vet vi at utviklingen med iskanten som har trukket seg nordover ca 20.000 år plutselig stoppet opp for 2-300 år siden og nå er det bare menneskeskapt CO2 som er årsaken til klimaendringer - eller er det utviklingen som startet for 20.000 år siden som bare fortsetter - uansett hva vi mennesker gjør . . . . ? Øs din kunnskap over oss som tilhører en av gruppene . . . . . . . Jeg venter i spenning.

2

Grubles

Kunnskapen om at kloden vår holder ca. 5 000 grader under det tynne skallet som beskytter oss fra den smeltende heten, burde egentlig forhindre alle andre enn fanatikere fra å påstå at menneskeskapte utslipp av klimagasser er årsaken til en eventuell global oppvarming. Ja ja, da får vi bare forberede oss på tusen års mørketid og ta det med godt humør, selv om det som nevnt er helt «kål i hue».

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...