Nye VGD er lansert! Mer informasjon

For oss som mener ideen om å kverke de grønne plantene ved å redusere menneskeskapte utslipp av CO2 i Jordens atmosfære er helt «kål i hue», var det forferdelig å høre kongen og politikerne under åpningen av det 166. Storting. Så ille var det at man bare tenkte, hva f... er det de står og sier? Hva de ellers måtte ha sagt, spiller liten rolle, ettersom tanken slo oss at vi måtte leve i et veldig primitivt samfunn, hvor fanatikere uten kunnskaper har fått fritt spillerom til å nærmest ødelegge samfunnet og bringe oss nærmere Jordens undergang.

Det faktiske forholdet er at det ikke eksisterer noen nevneverdig menneskeskapt global oppvarming, hvilket innebærer at alt som gjøres eller sies av kongelige og politikere i forhold til reduksjon av menneskeskapte klimautslipp, ser ut til å være initiert og styrt av fanatikere som har klart å få tilgang til statens midler for å fremme sin egen grunnløse fanatisme, i tillegg til at de samme fanatikerne har kuppet alt fra budsjettet for forskning og utvikling til FNs klimapanel, uten at vitenskapen har hatt anledning til å forklare at Jorden har ca. 100 000 undersjøiske vulkaner og ca. 80 000 km med tektoniske plater langs Jordens midthavsrygger, hvilket sannsynliggjør at den såkalte menneskeskapte globale oppvarmingen er mindre enn naturens tilfeldige temperaturvariasjoner. Ettersom det vil ta ca. 1 000 år før havbunnen er kartlagt, kan vi altså, utelukkende på grunn av menneskers iboende fanatisme, forvente å måtte leve i en mørketid de neste ca. 1 000 årene, inntil man finner ut at disse forsøk på å terraforme Jorden er helt forkastelige, og at vi kun kan skylde på at fanatisme ser ut til å være en iboende menneskelig egenskap.

3
4 svar

Grubles

Kunnskapen om at kloden vår holder ca. 5 000 grader under det tynne skallet som beskytter oss fra den smeltende heten, burde egentlig forhindre alle andre enn fanatikere fra å påstå at menneskeskapte utslipp av klimagasser er årsaken til en eventuell global oppvarming. Ja ja, da får vi bare forberede oss på tusen års mørketid og ta det med godt humør, selv om det som nevnt er helt «kål i hue».

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...