Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Senterpartiet

Bilde

Vedum-triumf i ny regjering: Staten skal ikke bruke PR-byråer

Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum røper at han har fått gjennomslag for en av sine hjertesaker i Ap og Sps regjeringsplattform: Nå skal han nekte statlige etater å bruke PR-byråer.


Bilde www.vg.no

Godt å se SP får gjennomslag for sin politikk. Da blir det bare å brette opp ermene å gå i gang med å reparere skadene fra de Blåblå. Reformer som ikke fungerer, sentralisering, privatisering av offentlige tjenester(spesielt flytte penger ut av de sykehusene våre) og ikke minst, jeg forventer en tøff tone i tilpasninger mot EU/EØS.

2
7 svar

7 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

erdetslik

Sp og Vedum har ikke fått gjennomslag for noen viktige saker som f.eks. Ullevål Sykehus, Andøya slik ha lovet i valgkampen. Det eneste som nå er sikkert er at vi får skyhøye matvarepriser etter at bønda får århundrets jordbruksoppgjør - slik vi kunne vente med bondens interesseorganisasjon i regjeringskontorene. Og grensehandelen vil igjen gå mot store høyder etter galopperende pris- og kostnadsvekst i Norge. For var bondefangeri et velkjent begrep . . . . . Men nå var det bonde som fanget folket - "Vanlige folk" ?

2

erdetslik

Vedum "fanget" Jan Bøhler for Sp-politikk og stjal velgere i Oslo sammen med Jan Bøhler med løftene om å bevare Ullevål Sykehus - men den tapte Vedum før de kom igang Vedum stjal velgere i Nord-Norge med løfter om Andøya - Vedum tapte den allerede i regjeringsforhandlingene. Vedums løfter om kommuneskillsmisser synes heller ikke å bli enkel Vedum hetset Siv Jensen som avgiftsdronninga og bompengedronninga - nå blir det Vedum selv som må regne med overta den hetsen - bompengeinnkrevinga går mot nye høyder i årene som kommer. Men det har jo Vedum stemt fram i Stortinget. Det ser ut som om drivstoffavgiftene også går mot nye høyder stikk i mot hva Vedum lovet under valgkampen.

1

erdetslik

Det kan se ut som om det blir en skikkelig blåmandag for de som stemte fram Sp. Den absolutt viktigste sak for Sp - som ikke ble kommunisert umder valgkampen - er å løfte bøndas inntekter. Trolig i form av mer fra Staten og høyere priser på mat. Det kan da ikke bare være meg som visste dette. Og om ikke lenge, vil Sp og AP sette begrensninger på hvor mye kjøtt vi kan ta med hjem fra Sverige. Kanskje en kjøttkvote på 1 kg pr person. Og hvem går dette ut over = jo, de som har de laveste inntekter i form av minste pensjonister, kronisk syke osv. = de som fra tidligere har minst . . . . . . . Gratulerer til alle (bortsett fra bønder) stemte Sp. Mitt tips er nå at kjøtt og andre jordbruksprodukter vil øke med 10 - 20% = og fattigdommen i Norge vil øke. Den nye regjering kan kompensere dette, men det vil koste enormt mye for Staten. Eller de kan redusere matmomsen enda mer . . . . . . Men vi regne med at maten blir langt dyrere enn i dag . . . . . . Det var kanskje ikke så mange som så dette komme under valgkampen - da dette vel var totalt fraværende.

1

Arrcab

Men vi regne med at maten blir langt dyrere enn i dag . . . . . . Det var kanskje ikke så mange som så dette komme under valgkampen - da dette vel var totalt fraværende.

Maten? Alt blir dyrere, mye dyrere. Høyere pris på bensin og diesel øker kostnader på maskiner og frakt, noe som vi alle må betale. Det blir dyrere å eie utleiehytter og hus, noe leietakere må betale. Energiprisene og "det grønne skifta" vil drive inflasjonen til himmels, og folk vil oppleve sanering av gjeld, mens kapitaleiere mister verdier. Det er dette som kalles utjevning og mer økonomisk likestilling.

1

erdetslik

Ingen tvil om at dette vil koste, og vil drive prisveksten til himmels . . . . . Så vidt jeg kan se vil dette bli en "utjevning" som går sterkt ut over de som har minst fra før. De som må leie boliger, de som ikke får kompensert for for dyrere drivstoff, høy prisvekst på matvarer . . . . . . Og dette vil øke fattigdommen i Norge . . . . .

1

PerryAndre

Sp politikk går på system endringer. Folk som kjører bil eller reiser med fly. Og bøndene. Der har vi Sp. For en Sp velger er overnevnte sak store greier.

1

Arrcab

Det gjenstår å se hva som kommer ut av dette. Forvaltningen er en "organisme" mange statsråder tidligere har hatt problemer med å tøyle. Dessuten er ordlyden full av "kutte i", kraftig redusere", "som hovedregel ikke benyttes, "det kan finnes unntak", osv. Her er det rom for mye PR.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...