Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Senterpartiet

Bilde

Vedum-triumf i ny regjering: Staten skal ikke bruke PR-byråer

Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum røper at han har fått gjennomslag for en av sine hjertesaker i Ap og Sps regjeringsplattform: Nå skal han nekte statlige etater å bruke PR-byråer.


Bilde www.vg.no

Godt å se SP får gjennomslag for sin politikk. Da blir det bare å brette opp ermene å gå i gang med å reparere skadene fra de Blåblå. Reformer som ikke fungerer, sentralisering, privatisering av offentlige tjenester(spesielt flytte penger ut av de sykehusene våre) og ikke minst, jeg forventer en tøff tone i tilpasninger mot EU/EØS.

2
7 svar

Arrcab

Men vi regne med at maten blir langt dyrere enn i dag . . . . . . Det var kanskje ikke så mange som så dette komme under valgkampen - da dette vel var totalt fraværende.

Maten? Alt blir dyrere, mye dyrere. Høyere pris på bensin og diesel øker kostnader på maskiner og frakt, noe som vi alle må betale. Det blir dyrere å eie utleiehytter og hus, noe leietakere må betale. Energiprisene og "det grønne skifta" vil drive inflasjonen til himmels, og folk vil oppleve sanering av gjeld, mens kapitaleiere mister verdier. Det er dette som kalles utjevning og mer økonomisk likestilling.

1

erdetslik

Ingen tvil om at dette vil koste, og vil drive prisveksten til himmels . . . . . Så vidt jeg kan se vil dette bli en "utjevning" som går sterkt ut over de som har minst fra før. De som må leie boliger, de som ikke får kompensert for for dyrere drivstoff, høy prisvekst på matvarer . . . . . . Og dette vil øke fattigdommen i Norge . . . . .

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...