Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Senterpartiet

Bilde

Vedum-triumf i ny regjering: Staten skal ikke bruke PR-byråer

Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum røper at han har fått gjennomslag for en av sine hjertesaker i Ap og Sps regjeringsplattform: Nå skal han nekte statlige etater å bruke PR-byråer.


Bilde www.vg.no

Godt å se SP får gjennomslag for sin politikk. Da blir det bare å brette opp ermene å gå i gang med å reparere skadene fra de Blåblå. Reformer som ikke fungerer, sentralisering, privatisering av offentlige tjenester(spesielt flytte penger ut av de sykehusene våre) og ikke minst, jeg forventer en tøff tone i tilpasninger mot EU/EØS.

2
7 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

erdetslik

Sp og Vedum har ikke fått gjennomslag for noen viktige saker som f.eks. Ullevål Sykehus, Andøya slik ha lovet i valgkampen. Det eneste som nå er sikkert er at vi får skyhøye matvarepriser etter at bønda får århundrets jordbruksoppgjør - slik vi kunne vente med bondens interesseorganisasjon i regjeringskontorene. Og grensehandelen vil igjen gå mot store høyder etter galopperende pris- og kostnadsvekst i Norge. For var bondefangeri et velkjent begrep . . . . . Men nå var det bonde som fanget folket - "Vanlige folk" ?

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...