Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Etter statsministerens tale ved fremleggelsen av statsbudsjettet, kan man i korthet sammenfatte Høyres politikk slik: Først skal folk tvinges til å gå på skole, deretter skal de tvinges til å arbeide, så skal de kjøpe elbil og således tvinges til å kutte klimagassutslippene. Forandringen fra tidligere tider er at de ikke lenger vil eie slavene, bare la dem arbeide for fellesskapet slik at de tjener én årslønn til seg selv og én årslønn til de konservative som selvsagt stemmer Høyre. Ønsket om reduksjon av klimagassutslipp skjer fordi man vet at fanatikere ikke er til å stoppe uansett, derfor er det mest lønnsomt å være på parti med dem. Under pandemien gjorde de det de måtte for å slippe å gå av. Og nå som regjeringen likevel må gå av, må bruken av oljepengene ned, ellers kan de bli brukt til å redusere forskjellene mellom folk.

1
2 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

perchri

Etter statsministerens tale ved fremleggelsen av statsbudsjettet, kan man i korthet sammenfatte Høyres politikk slik: Først skal folk tvinges til å gå på skole, deretter skal de tvinges til å arbeide, så skal de kjøpe elbil og således tvinges til å kutte klimagassutslippene. Forandringen fra tidligere tider er at de ikke lenger vil eie slavene, bare la dem arbeide for fellesskapet slik at de tjener én årslønn til seg selv og én årslønn til de konservative som selvsagt stemmer Høyre.

Blir det noen revolusjon noen gang i noreg? Mye ligger til rette for det. Nå steker de valgflesket så godt at den eime smaken og lukta av harskt kjøtt forsvinner. Avgifter er tingen...mye avgifter. For noen troll. Håper de "yngre" blir "eldre" og lærer hva politikk egentlig er.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...