Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Folk slutter ikke å . . . . .

Hvem i hel . . . . har ansvaret for dette Statsbudsjettet ? Høyre - Venstre eller Kr.f. Høyere avgifter gir dyrere strøm og drivstoff - og sender folket direkte til applauderende svensker på andre siden av grensen, og mange ut i arbeidsledighet . . . . . . Så igjen; hvem i helvete har ansvaret for dette Statsbudsjettet ? For folk slutter ikke å kjøre bil eller drikke alkohol . . . . . . , Stengte grenser under pandemien ga Staten (trolig) rundt 30 milliarder i økte inntekter i form av avgifter på alkohol, brus, tobakk, flere arbeidsplasser + + + + Disse inntekter blåser nå over svenskegrensa - kr. 60,- i avgifter på en flaske vin viser veien. AP og et par andre av de RG-parti var blinde for denne grensehandelen i tidligere år. Og bare økte skatter og avgifter på grenseutsatte varer uten å forstå konsekvensene, Men nå har AP muligheter til å gjøre det godt igjen, men Sp på laget så blir det vel slutt på å få lov å ha med seg billig kjøtt over grensa fra Sverige til Norge . . . . .

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Sapient-X

Dyrere strøm og avgifter kommer til å bli det minste problemet.

Vi kommer nå til å se pris økninger på en rekke varer, som ingen selvsagt kan forklare. Dyrere priser betyr også at avgiftsdelen blir høyere. Det er bra for produsenten og for staten. Som er akkurat slik de som leder samfunnet vil det skal være.

Husk hva World Economic Forum har sagt om fremtidens forbrukere:"Du skal eie ingenting, og du skal elske det"

1

erdetslik

Da våknet vi opp til den første uttalelse fra Vedum og Sp: Bøndas inntekter skal snarest mulig opp . . . . Siden denne kommer først fra Vedum, må dette (ikke uventet) være Vedum's viktigste sak. Men pussig nok en sak som ikke ble drøftet / løftet fram i valgkampen. Hvor mye dyrere blir nå maten. og når kommer begrensningene i grensehandelen ? Vi har mye å "glede" oss til med den nye regjering . . . . . .

1

perchri

Ja ,det er mye og glede oss til..Går det galt er jo "bare" fire år til neste gang............og da prøve noe "annet"? Slik er demokrati.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...