Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Folk slutter ikke å . . . . .

Hvem i hel . . . . har ansvaret for dette Statsbudsjettet ? Høyre - Venstre eller Kr.f. Høyere avgifter gir dyrere strøm og drivstoff - og sender folket direkte til applauderende svensker på andre siden av grensen, og mange ut i arbeidsledighet . . . . . . Så igjen; hvem i helvete har ansvaret for dette Statsbudsjettet ? For folk slutter ikke å kjøre bil eller drikke alkohol . . . . . . , Stengte grenser under pandemien ga Staten (trolig) rundt 30 milliarder i økte inntekter i form av avgifter på alkohol, brus, tobakk, flere arbeidsplasser + + + + Disse inntekter blåser nå over svenskegrensa - kr. 60,- i avgifter på en flaske vin viser veien. AP og et par andre av de RG-parti var blinde for denne grensehandelen i tidligere år. Og bare økte skatter og avgifter på grenseutsatte varer uten å forstå konsekvensene, Men nå har AP muligheter til å gjøre det godt igjen, men Sp på laget så blir det vel slutt på å få lov å ha med seg billig kjøtt over grensa fra Sverige til Norge . . . . .

1
3 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

erdetslik

Da våknet vi opp til den første uttalelse fra Vedum og Sp: Bøndas inntekter skal snarest mulig opp . . . . Siden denne kommer først fra Vedum, må dette (ikke uventet) være Vedum's viktigste sak. Men pussig nok en sak som ikke ble drøftet / løftet fram i valgkampen. Hvor mye dyrere blir nå maten. og når kommer begrensningene i grensehandelen ? Vi har mye å "glede" oss til med den nye regjering . . . . . .

1

perchri

Ja ,det er mye og glede oss til..Går det galt er jo "bare" fire år til neste gang............og da prøve noe "annet"? Slik er demokrati.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...