Nye VGD er lansert! Mer informasjon

LO får betalt for monsterstøtten på 26 millioner

Bilde

Ap og Sp lover fortsatt olje­leting – men med inn­stramminger

Arbeiderpartiet og Senterpartiet varsler i den nye regjeringserklæringen at oljeletingen skal fortsette, men med noen innstramminger.


Bilde www.aftenbladet.no

Venstrsiden har jo gjennom valgkampen forsøkt å fremstille det som om noen hundretusener til Høyre gir "sterke bindinger" til "kutt for de rike", mens monsterstøtten fra LO er helt uproblematisk.

Stavanger Aftenblad skriver i artikkelen "Både fagforeningsfradraget og pendlerfradraget skal økes. Det førstnevnte fradraget skal etter planen dobles".

Det er nok en gang krystallklart at LO får betalt for monsterstøtten, som det vises her, men også ved alle AP representatene som rykker ut med støtte og fordømmelser over den LO har utvalgt på minutters varsel.

Korrupsjon?? Neeeeei - dette er bare godt samarbeid!! Korrupsjon er det når de rike onklene betaler, ikke når LO betaler.

MbK

1
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

MorganBlueKane

LO bekrefter at de gleder seg over AP i maktposisjon, slik at de kan få avkastning på 26 mill monsterstøtten. AP viser med tydelighet at de er kjøpt og betalt:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/G3w6a4/tajik-og-lo-vil-ha-faerre-deltidsstillinger-stiller-nye-krav

Grunnen til at det er så mange deltidsstillinger i offentlig sektor (sykehus), er jo i all hovedsak LO og AP sin egen feil, som har kjørt sykehusene og arbeistagerne klin fast mellom AML og fagforeninger...Det skal være 8-4 arbeid og svært få helger, da blir det umulig å få rotasjoner til å gå opp. Om de hadde tillatt 10-timers eller 12-timers dager noen ganger, med lengre fri, hadde dette latt seg gjøre. MEN - dette nekter LO pampene tvert.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...