Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tidenes fårligste regjeringsplattform

Bilde

Da Trygve møtte totaliteten

HURDAL: Senterpartiet har ikke forhandlet Støre i senk. Men Ap og Sp vil møte radikale krav når en kledelig kjedelig erklæring skal bli virkelighet.


Bilde www.nrk.no

Det er herrlig å være i opposisjon!

Dette er tidenes dårligste regjeringsplattform! Den er trist og grå sier Lysbakken, kritikken er nesten Da Capo av sist gang det ble stiftet regjering av Høyre. Andøya skal legges ned, miljøarbeidet blir liggende brakk i 4 år, og det blir reverspolitikk rund baut!! Svindyrt!!

De påklistrede smilene til Vedum og Støre sier alt om hvor dårlig denne plattformen er, og hvor mye de må snakke den opp.

Skuffende. For lite. For sent. Full revers. Reversregjeringen Støre.

Åh hvor jeg gleder meg til de neeste 4 årene ;-) ! De har ikke engang begynt, og det er katastrofalt dårlig! Brudeparet på Hurdalssjøen, de første vanlige folkene som møtte de nye Herskerne (og ble kastet rett ut under mantraet om at nå er det vanlige folks tur…) må gremmes over at bryllupet deres måtte monsterflyttes for tidenes dårligste regjeringsplattforn ;-)

Kaos!!

MbK

1
4 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

MorganBlueKane

Må legge til, Trønder-Avisa slakter regjeringsplattformen som tidenes mest uklare. Det er mye "Vurdere", "Evaluere", "Diskutere"...Er det RøreStøre og TåkeVedum i superkombo??

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...