Nye VGD er lansert! Mer informasjon

På pluss sida:

*Kutt i støtte til Tesla-eliten. En start, men nå må vi vel få full moms og ingen trafikk fordeler for alle disse snylterne.

*Full oljeleting. Norge trenger fortsatt penger. Vi får få i gang kjernekraft forsking også.

*Mer fokus på landet utenfor Oslo. 

*Skal bli artig med Vedum som finansminister.

Minus:

*Flertall av kvinner i regjeringen. Nå har vi nettopp hatt bare kvinnfolk i toppen og denne symbolikken må vi snart få slutt på. De best kvalifiserte skal lede og det er neppe hvor 10/19 er kvinnfolk.

 *Hadia som "integreringsminister" er vel en dårlig spøk, men etter at Raja var kulturminister er det vel et vink til globalistene. 

 *Hadde egentlig vært greit med SV i regjering for å få fram mer EU-skeptisk profil. 


  Blir vel mer å se på ,med tide. Stære som statsminister blir jo å erstatte Gærna med nok en EU-sviker, men men, det er alikelvel bedre enn det som var.   Og HERRRLIG å se Søreide ute. Måtte hun ALDRI ha noen ledende stilling i Norge. 


 Neste:   Diskutere om hvordan vi blir kvitt USA-okkupantene her. Og likedan hvordan vi kan normalisere forholdet til stor-naboen, samt bedre integrering av Norden og stramme inn grensene til EU.
1
0 svar

Bli den første til å svare.

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...