Alltid vært nr 1 i den øvelsen, her på berget. Prat...prat...prat...ingenting skjer.

1

Hvem har egentlig ansvaret, eller hvem er det egentlig som har bedt om vår utagerende streben, etter å "redde verden", gjøre oss bemerket og interessant. Vi får sikkert venner proporsjonalt med økonomisk bistand i øst og vest, men oppmerksomhet skaper også uvenner, og venner som forsvinner når givergleden strupes. Vi bør egentlig holde en så lav profil som mulig, gjøre som finnene, og ikke stikke hårrota mer opp enn strengt nødvendig.

1
Arrcab Hvem har egentlig ansvaret, eller hvem er det egentlig som har bedt om vår utagerende streben, etter å "redde verden", gjøre oss bemerket og interessant. Vi får sikkert venner prop...

Det er farlig å drive diplomati for det kan føre til at nordmenn blir hatet når det slår feil. Stort sett er det folk fra landene selv som må komme opp med løsningen . Og stormaktene må ha folk til å sette inn og sette makt bak kravene. Det er det historisk belegg for. Norge har en tåpelig holdning til fredsarbeid. For når parter går fra avtaler så må det få konsekvenser naturligvis. Peace in our time ... Chamberline. .. er symtomatisk. Et av de frekkeste til å bryte avtaler er dog stormakter hvor de tror de ikke kan sanksjoneres i hjel.

1
Laster...