Politikk - Norsk

frode57

Strømpriser .

Det er ny rekord i å bli avslørt i løgn som norske politikere og strømselskaper har blitt. Strømkabler til utlandet har vært hovedårsaken til strømkrisen. Sverige og dets atomkraft har vært hovedbidragsyter til å utjevne vannmangel. Og ingen snakker om atomkraftverk som Tyskerne holder på å fase ut Ikke snakkes det om konflikten med Russland som Jens Stoltenberg og Biden er hovedårsak til. Og vi snakker ikke om at araberne ikke vil være med å selge billig energi til Europa. Og vindkraften på langt nær er bygd ut til å gjøre en forskjell på prisene.

Altså må Europa begynne å bli mer ydmyke overfor Russland. Europa komme ikke utenom kjernekraft Vannkraft og vindkraft kan ikke erstatte kull og gasskraft

Norge bør ha et gasskraftverk i beredskap for å produsere strøm selv når det kniper. Staten bør ha et monopolansvar for at det skjer. Dette sa jeg den gang gasskraftverket på Mongstad ble bygd men Jens ville ikke. Han trodde på Europa og USA. Han kan ikke ha lest historien om Europa /verden . Norge har vært Europas matfat. Men folk her oppe har lidd på grunn av at ressursene ble utlendinger for mye til del.

Norge må sørge for kontroll på strømprisene. Vi bør ha mer spredt bosetting for å ta vare på verdiene som Norge rår over.

Norge må få et program hvor vi kan fase inn vannbåren varm (fjernvarme i boliger hvor det ikke er tilgjengelig i dag.

Alternativet til gasskraftverk er å bygge et Thoriumsatomkraftverk i Norge . Men det er svindyrt.

Det som forundrer en som sitter i Danmark er hvorfor nordmenn godtar alt alt blir så dyrt i Norge. Det er skremmende. Finanstilsynet er jo en vits. Konkuransetilsynet er et tilsyn fra helvete.

Strøm er for viktig til å brukes til oppvarming og da må det et skikkelig løft for å bygge ut fjernvarmen til folk i byer og tettbygde strøk.

Nå vil noen påstå at solenergi er noe for Norge men der er nok energien slik på grunn av Norges beliggenhet at det ikke er særlig lønnsomt. For få soltimer når vi trenger strømmen mest.

Der bør også subsidieres brønnvarme til boligblokk varme. Norge er et rikt land. Enormt rikt. Problemet for Norge er at folketallet er for lite og det eldes for meget. Frp er et parti fra helvete. Analysen til høyresiden er fullstendig feilslått. Det viser strømprisen .
Siv sørget for avgiftene. Ap bygget landet , Siv ødela det, kort sagt. Derfor strømkrisen.

1
1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Det er bare å komme seg ut av ACER, til å begynne med. Så kan vi kutte strømkablene til alle land utenfor Norden. Jeg synes vi kan ha et bra samarbeid oss Nordiske land imellom. Vi er tross alt veldig like på mage måter selv om globalister, politkere og Lugenpresse gjør alt de kan for å pushe på oss masseinnvandring.

 Vi ble meldt inn i EØS på en Fredag ved stortings-avstemming. Folkeavstemminga om EU, noe senere var bare et skalkeskjul for EU-intergrering som allerede hadde skjedd. 

 Norden ut av EU og NATO. La oss opprette vårt eget indre marked og få et gjerde mot EU (Tyskland), samt arrangere en strikt grenseavtale med Russerne på Norge-Finland grensa. 

  
2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Laster...