Politikk - Norsk

frode57

Norge på billigsalg!!

Det er resultatet etter at Stortinget har solgt ut strømmen vår som var en av fortrinnene vi hadde ved å bo i kalde og grisgrendte Norge. Industrien fikk meget billig strøm og arbeiderne der tjente godt. Se det kunne vi ikke ha noe av. Selg heller til utlandet. Gjør Norge til et enda mer en husmannsnasjon. Og mannen bak det hele er Syse og Jens Stoltenberg.
Det minner mye om hansatiden og Danmarks tiden hvor det meste gikk ut av landet . Slik er det når man legger seg under utenlandsk styre. Norge er et styrtrik land. Tenk det !! Og du ser den kvalme rikdommen rundt i Norge. Og særlig blant de 400 rikeste som har blitt milliardærer. Hvem skulle trodd det da Norge var teknisk konkurs på 90 tallet med Støre som statsministerkoffertbærer. Det er i gode tider man må tenke fremover. Nå er nyliberalismen avslørt som den styggedom det er. Full næringsfrihet betyr at bedrifter må legges ned og flyttes ut av landet eller at billig arbeidskraft kommer inn. Med fjerning av billig kraft så ser det stygt ut for Ola og Kari . Men krisen er i hele Europa som ikke har skjønt at de må få i gang kjernekraften , ha gass og kullkraft i bakhanden.

3
10 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Åssen har du det i Danmark, alt bare fryd og gammen tenker jeg 😂

1

Nord for Sognefjorden er strømprisene lave helt opp til russer grensa. 6 til 10 ganger lavere strømpriser enn i sør Norge. Samme lave strømpriser er det i nord Sverige. I nord Sverige er det 10 ganger så mange vindparker som det er i sør Sverige. Vi som bor i Midt Norge får billig vindkraft fra Sverige.

1

For det første er det jo interessant at media setter fokus på strømprisene så lenge det er krise sørpå da. Hadde dette vært problem i Midt-Norge ville nok dette knapt vært nyheter.

Ellers ser vi her en av de mest ÅPENBARE konsekvensene vi må slite med som følge av at politikere har solgt Norge ut til EU. Vi må bli kvitt ACER og likedan ta en mer kraftig debatt om EØS.

På kort sikt er det nå opp til Vedum og få i gang en dialog med Ap her og på lengre sikt handler det om Senterpartiet sin troverdighet. Dette kan rett og slett lede til en regjeringssprekk om Ap sin globalistmafia overkjører oss her igjen.

   Norge ut av EØS, la oss i stedet få en sterkere Nordisk frihandelsunion, samt alle komme seg ut av EU. Vi trenger likedan å bli kvitt Schengen slik at vi igjen kan ha kontroll over eget land.
1

Jeg har vanskelig for å tro, at det er noe annet land, som i realiteten overlater oppvarming av boliger og leiligheter til en kilde, når de sjøl er store produsenter av olje og gass. Vi er Europas husmenn, og oppfører oss som overmodige verdensfrelsere.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Laster...