Politikk - Norsk

frode57

Nato har nettopp tapt sin krig , hvor neste?

Jeg tror det blir en konvensjonell krig mot Russland som ender opp med en Kina /Russland mot Nato. 3 dagers matlager vil ikke holde.Nato /USA vil finne på angrepsmotiv .

1
4 svar

Kina og Russland vil ikke ta dette agnet. NATO er ikke kapabel av å organisere en angrepskrig imot disse. Hvem i Norge er det som vil blø for USA imot Russland?

Eller resten av Europa for den saks skyld.

 Putin og Xi er altfor smarte til å la seg manipulere eller lure av de skitne forbryterne iblant vesten med sine bankvenner. 


 USA agiterer imot alt og alle fordi de vet at dollaren er på hell. Det er kun en drøy måte til USA trekker seg ut av Irak også. Dette gjør en tilstedeværelse i Syria umulig. I tillegg er det slett ikke umulig at Houthiene i Yemen til slutt invaderer Saudi-Arabia og USA må krige der istedet. 

 Når Irak, Syria og Iran har stabile forbindelser er det bare et spørsmål om tid før vi har flere oljeledninger som blir laget for å skape stabile energiforsyninger uten å måtte passere havområdene.  Dette vil gjøre Kina mer energi-uavhengig og de overnevnte landene få en bedre og mer stabil energiproduksjon for nasjonalinntekt. TIl syvende og sist vil dette også bety at Dollaren mister enda større del av sin markedsandel, noe som truer hele statusen som reservevaluta. Når USA ikke kan trykke opp penger som en galning lenger, vil landet kastes i en enorm økonomisk ruin. 


Jeg tror USA sin kollaps vil bli mye mer katastrofikk enn fallet av Sovjet-Unionen. Norden må ha noen scenarier i hodet for å være forberedt på dette. 
1

Vi har styrker i Baltikum som er klar . Og det passer inn i det at vi nettopp av avsluttet leken i Afghanistan.

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Latterlige strømpriser

Nå ser vi hva nyliberalismen, frislipp av strøm og flere strømkabler til utlandet gir. Høyere strømpriser. Selskapene har solgt ut Norges fortrinn. Strømmen. Nå stopper svenskene salget av strøm. De e...
1
4 svar
Politikk - Norsk nostalgikern Siste svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...