Politikk - Norsk

Script

Budsjettet

Politekerne ville jo gi strømpengene til de fattige. At det ikke ble slik må skyldes den onde Holden og koryfeene i Finansdepartementet, de ønsker seg fattigdom for å få ned utgiftene til de trygdede. De skjønner ikke at psykiatriens misere har den vesentligste andel. De formår simpelthen ikke helbrede psykiatriske pasienter.

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvem i svarten er "de fattige", og hvordan i all verden skal det kontrolleres at pengene går til noe fornuftig? Det er ikke bare å dele ut penger, uten at det er treffer der det er behov. Nå er det ikke bare "de fattige" som har problemer, nå er det pay-back-time for alle, og store overføringer til det offentlige, slik at "alt" som ble spart under pandemien, ikke skal brukes på "fjas og tant". Strømprisene er en konsekvens av villet politikk, godt applaudert av eiere, spekulanter og en servil presse, som ikke forteller hele historien før det er for sent.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...