Psykiatri som ikke holder farlig folk inne. Dette er forrige regjeringen sin skyld. Når folk får leve sitt ensomme liv og se syner uten å bli tatt vare på, så blir det slik. Døden er en befriende sak for disse som det har tippet over for. En plastpose over hode kan være befriende for dem . De kan være superinteligente. Men ser syner på høylys dag. Erna skal kanskje se seg bakover og kanskje skjønne at de rikeste ikke er viktigst bestandig. Skammen som hun bærer er stygg.

2

Vi liker tydeligvis å ha gjeld, så det for så være. Billig i Norge....ingenting er billig i Norge. Kriminalomsorgen er som i Sverige .Bånn i bøtte....for mange uten baller med "dakkar" tedenser...samt en god neve ikke bein i nesa. Men, det hele kryper ned til politikerenes forståelse av problemene. Å få ryddet opp i dette kriminelle og psykisk forstyrrede mennesker, som venter på innsettelse,eller ikke er fjernet fra det offentlige rom er en stor skam. Fri flyt av mennesker over landegrense i europa, var jaggu et fint trekk av EU. Lurer på egentlig dette EU syndronmet, hvordan i all verden ble den startet?????????? Avdanka politikere pleier jo å havne der......betenkelig.

2

Frode57 skrev: Å tro at Norge er et godt land å bo i kan trolig avvises kontant.

Dette har du prøvd deg på før mener jeg. Og jeg har tidligere lenket god dokumentasjon på at Norge er et av de landene i verden med minst drap.

Forklar hva du mener med at Norge er en politistat.

Definisjonen på en politistat er følgende:
Politistat er en stat (land) der politiet og eller militærvesenet kan gripe inn mot statens innbyggere med overvåking, anholdelser, ransakinger og avhør uten bestemt lovhjemmel

"Ikke hjelp å få for de som sliter."
Vi har og en av verdens beste velferd. Så igjen kan du forklare hva du mener vi faller kort på her?

Din vurdering av at alt er dyrt for stå for din regning. Noen mener det, andre mener det er balansert.
Egenandelen i helsesektoren er på ca 2000 kroner i året. Skulle gjerne sett den var mindre, men det definerer ikke Norge som et dårlig land.

Dere er avslørt!
Vel, det er vel heller du som er avslørt. På dårlige argumenter.

1

Det er dyrt for fattig folk. Ikke for folk som er bemidlet. Og når Erna har sørget for å legge strøm minen under norske boliger så blir livet enda herligere, not.

1
Laster...