Politikk - Norsk

erdetslik

Og AP innfrir ikke . . . .

Men det var vel ikke uventet. Vi får bare håpe SV og /eller Frp tar tak i dette, slik at det blir bedre for de med dårligst råd.
Og Regjeringens bidrag til strømpriser var jo ikke rare greiene. Det tragiske i dette er jo at det er kommuner som "eier" strømmen og strøminntektene . . . . . .

Ap innfrir ikke egne 100-dagersløfter

Av de 40 løftene i Arbeiderpartiets 100-dagersplan har Støre-regjeringen bare satt av penger i budsjettet til å innfri sju av dem fullt ut.


Bilde www.msn.com
1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg synes ikke staten bør dekke folks strømregninger.
Poenget med høye priser er at tilbudet ikke strekker til, og det skal stimulere til vekst og utbygging. Men det virker bare i markeder der det er konkurranse, ikke i markeder der det er monopol, kartellvirksomhet, eller statlig kontrollert.

Høye strøm priser er også en konsekvens av det grønne skiftet, og vil bidra til mindre forbruk, og er det folk, spesielt de yngre vil. Så la de fryse og leve i mørket, så kanskje de verdsetter den moderne industrielle velstanden de har fått i fanget.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...