Politikk - Norsk

erdetslik

Og Vedum - den nye avgiftskongen

Så lang tid tok det før Vedum's første løftebrudd og kunne ikle seg tittelen "Avgiftskongen" ca 2 måneder etter valget.
Så kan man bare lure på hvor mange som hadde droppet å stemme på Sp og Vedum når vi så også har

  • Ullevål Sykehus og + litt til

Finans-Trygves første løftebrudd

Sp-Trygve skulle sette ned drivstoffprisene. Men nå vil han sette dem opp. Sammen med klimagassutslippene. Kommer SV til å si ja?


Bilde www.msn.com
1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De er seg sjøl like de derre politikerene. Det kan da ikke være noen "norske" idioter som lenger trur på dem? Skulle drivstoffet gå ned formodentlig, blir det vel 10 øre literen, av de kr 19 som det er nå? De er noen fine nixepinner alle sammen, ser det ut som. De må få fjernet all den grønne grønska de tjatter så fælt om.

1

Ha nå litt tålmodighet da. Når Solberg regjeringen har øket avgifter jevnt og trutt i 8 år er det ikke bare for Vedum og reversere dem med et tastetrykk i et revidert nasjonalbudsjett.

Men at det vil komme løftebrudd kan du være sikker på. Avgifter kommer sikkert til å øke , men nå er det en mulighet for Vedum å minimerer økninger. En økning med 4 % med Solbergregjeringen kan f.eks bety en økning med 2 % i den nye regjeringen.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...