Politikk - Norsk

VGD

Stortingspresidenten: - Jeg er ingen kjeltring

– Jeg er motivert for å rydde opp i et regelverk jeg selv har misforstått, sier stortingspresident Eva Kristin Hansen til NRK.

Hansen sa tirsdag kveld at hun «har misforstått pendlerreglene». Hun har siden 2014 bodd i Ski, men oppga i perioden 2014–2017 at hun bodde på hybel i Trondheim. Der oppgir hun å ha leid et rom i leiligheten til Trond Giske.

Som følge av at hun oppga feil bostedsadresse, fikk hun gratis bolig i Oslo av Stortinget i disse tre årene.

SV har tillit til presidenten

– Vi tar med oss at Eva Kristin Hansen beklager denne saken, men kjenner den foreløpig kun gjennom media. Det er for tidlig å konkludere, og vi avventer mer informasjon om de faktiske forholdene og hvordan saken har vært håndtert. SV har tillit til presidenten, men forutsetter at hun vil gjøre alt som er nødvendig for å belyse og rydde opp i saken, skriver SV-leder Audun Lysbakken i en e-post til VG.

Bilde

Stortingspresidenten: - Jeg er ingen kjeltring

– Jeg er motivert for å rydde opp i et regelverk jeg selv har misforstått, sier stortingspresident Eva Kristin Hansen til NRK.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er mulig hun ikke ser på seg selv om en kjeltring = henne om det.
Men det hjelper lite når "vanlige folk" gjør noe ulovlig = hun har selv ansvar for at hun følger regelverket

Det pussige er at Ropstad måtte forlate sin ministerpost, men Stortingspresidenten akter ikke å forlate sin post.
Og det værste av det hele = SV støtter henne og har full tillit til de som begår slike regelbrudd . . . . .
Eller, nei, det har de vel ikke hatt tidligere . . . . .
Men da har de vært fra andre parti . . . . .
Er det virkelig slik at sosialister har et annet syn på regelbrudd når de begås av andre sosialister . . . . . . . . . . ?
Det kan virke slik

2

en kjeltring er hun kanskje ikke, men det er andre beskrivelser eller merkelapper som kan brukes. Verken luring, surrhue, dårlig vurderingsevne, lesevansker eller glemsk, bør kvalifisere til jobben som Stortingspresident.

1

Hun er "kjeltring"! Så enkelt sagt. Selv om hun mener det motsatt

1

hadde ikke økokrim blitt blandet inn, sier hun sjøl hun ikke ville gå av. Hva forteller dette om dama? Kjeltring, vel ordet ble brukt mye i det forrige århundret for slikt, men i dag er vel det noe for kraftig ordbruk? Brukt i forbindelse med denne hendelsen i dag, ville det blitt alfor mye kjeltringer rundt oss....

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...