Politikk - Norsk

erdetslik

Stortingsdirektøren tar selvkritikk

Dette blir bare dummere og dummere . . . . . . - for å si det pent.
Jammen godt politiet nå skal etterforske disse greiene.
At voksne mennesker som ønsker å tilegne seg noen ekstra kroner ved å kreativt omgå en ordlyd om pendlerboliger. At Krag Fylkesnes (SV) har pendlerbolig samtidig som han leier ut en bolig som han eier i Oslo . . . . . . . .
Da er det virkelig mange som bør ta selvkritikk for dårlig presisert regelverk
f.eks. skattevesenet, NAV-systemet osv, osv . . . . . . .
Disse krever at folk skal forstå lover og regler innen skatt, tilskuddsordninger osv . . . . .
Og da burde vi virkelig kunne kreve at stortingspolitikere forstår både intensjonen og regelverket bak pendlerboliger . . . . . . . .
De fleste der er jo ute av barnehagen for lenge siden - eller . . . . . . .
Å fyttirakker'n . . . . . . .

Stortingsdirektøren tar selvkritikk: – Vi kunne gitt bedre informasjon

Reglene rundt pendlerboligene har vært konsekvent fortolket siden 2009. Men informasjonen kunne vært bedre, erkjenner stortingsdirektør Marianne Andreassen.


Bilde www.msn.com
1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi får et lite innblikk i hvordan Stortinget forvaltes av administrasjonen, og hvordan landet "viktigste" stilling som president velges og ansettes. For dem som har vært i gjennom stillingsutlysning for ledere, og ansettelsesprosedyrer i sivile og statlige forvaltningsbedrifter, må denne historien avsløre systemet som rent amatørskap. Stortingspresidenten kan ikke tilsettes etter fortjeneste, og samtaler med en tilfeldig partisekretær.
Uansett om partitilhørighet er bestemt, bør et utvalg av representanter fra flere partier vurdere kandidatene, før det går til valg i plenum.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...