Politikk - Norsk

frode57

Få kjeltringer ut av Stortinget

Norge må nå se på den danske lov som begrenser valgbarhet til tinget ved lovbrudd. Få kriminelle ut av tinget.
Det er av seg selv man kjenner andre.
Nå er tiden inne på å kaste kriminelle og folk som tøyer grensene ut av Stortinget.
Hele finanseliten og mange andre tøyer hva de har lov til.
Livet i Norge er et liv i spekulasjonene. Ikke noe rart ved Stortingspresidenten.Det er essensen i tiden. Så ynkelig ! For Norge har ikke noe anstendig leiemarkedet.

1
6 svar

Jeg er helt enig med deg. En minste prikk på et uttømmende rulleblad, skulle diskvalifisert en hver politiker til å få sitter på stortinget. Pr definisjon er en kriminell med et rulleblad. Og kriminelle folk skal ikke få lov å forme lover og utnytte systemet til egen økonomisk vinning ustraffet.
Brutalt, men politianmeldelse og 'sparken' på flekken. Slik som veldig mange andre yrkesgrupper må gjennom dersom de bryter loven.
Det har og litt med folks tillit og motivasjon. Skal den øverste lederen i Norge etter Kongen få lov å til røve seg penger ulovlig uten å bli straffet, hvorfor skal den vanlige borger respektere loven?

1

Er ikke meningen at Stortinget skal vise et snitt av folket, og derfor også MÅ inneholde lovbrytere?

1

Ifølge forsvarer Elden så har ikke damen brutt noen regler 🥴

1

"Føler seg avsatt" , "Er ikke lenger mistenkt" ? Lovbruddet ble avdekket sist uke og at hun bevisst brøt loven er en realitet ; Er hun blitt korrupt også nå ?
Dette er lavmål frøken "stortingspresident".

1

Problemet er at politikerne selv lager sine egne lover og regler. De har selvsagt vært korrupte nok å ikke blande Nav inn i dette for da hadde de fått svi.
Norske politikere er dumme og det ser vi av denne skandalen og det dekker hele det politiske spekter.
Det å være så lavpannet og dum skal egentlig ikke gå an å bli når man får så sentrale verv som stortingsrepresentant.
Men her er hele Stortingsadministrasjonen ute på ville veier.
Ropstad var bare symptom på en systemkrise.
Det viktigste var symbolpolitikken. Mens de grafset til seg selv så ble norsk boligpolitikk ofret fullstendig. Idiotene tok ikke boligpolitikken seriøst. De var jo selv med på å fyre opp under de stadig stigende prisene. Som var og er frikoblet den reelle prisstigning.

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Latterlige strømpriser

Nå ser vi hva nyliberalismen, frislipp av strøm og flere strømkabler til utlandet gir. Høyere strømpriser. Selskapene har solgt ut Norges fortrinn. Strømmen. Nå stopper svenskene salget av strøm. De e...
1
4 svar
Politikk - Norsk nostalgikern Siste svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...