Jeg er helt enig med deg. En minste prikk på et uttømmende rulleblad, skulle diskvalifisert en hver politiker til å få sitter på stortinget. Pr definisjon er en kriminell med et rulleblad. Og kriminelle folk skal ikke få lov å forme lover og utnytte systemet til egen økonomisk vinning ustraffet.
Brutalt, men politianmeldelse og 'sparken' på flekken. Slik som veldig mange andre yrkesgrupper må gjennom dersom de bryter loven.
Det har og litt med folks tillit og motivasjon. Skal den øverste lederen i Norge etter Kongen få lov å til røve seg penger ulovlig uten å bli straffet, hvorfor skal den vanlige borger respektere loven?

1

Er ikke meningen at Stortinget skal vise et snitt av folket, og derfor også MÅ inneholde lovbrytere?

1

Ifølge forsvarer Elden så har ikke damen brutt noen regler 🥴

1

"Føler seg avsatt" , "Er ikke lenger mistenkt" ? Lovbruddet ble avdekket sist uke og at hun bevisst brøt loven er en realitet ; Er hun blitt korrupt også nå ?
Dette er lavmål frøken "stortingspresident".

1

Problemet er at politikerne selv lager sine egne lover og regler. De har selvsagt vært korrupte nok å ikke blande Nav inn i dette for da hadde de fått svi.
Norske politikere er dumme og det ser vi av denne skandalen og det dekker hele det politiske spekter.
Det å være så lavpannet og dum skal egentlig ikke gå an å bli når man får så sentrale verv som stortingsrepresentant.
Men her er hele Stortingsadministrasjonen ute på ville veier.
Ropstad var bare symptom på en systemkrise.
Det viktigste var symbolpolitikken. Mens de grafset til seg selv så ble norsk boligpolitikk ofret fullstendig. Idiotene tok ikke boligpolitikken seriøst. De var jo selv med på å fyre opp under de stadig stigende prisene. Som var og er frikoblet den reelle prisstigning.

1
Laster...